Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 30 mei 2022

Gemeente Beernem: Kunstwerkgroep zoekt mensen

Kunstwerkgroep zoekt mensen
De adviesraad Cultuur en erfgoed heeft een nieuwe werkgroep opgericht die de naam 'Kunstwerkgroep' kreeg. Momenteel bestaat de werkgroep uit tien leden en is het een heel diverse samenstelling.  Omdat er zeker nog plaats is voor frisse idee├źn en enthousiaste medewerkers lanceren we graag een oproep. Wil je graag deel uitmaken van de Kunstwerkgroep? Laat dit dan zeker weten aan de Cultuurdienst.
Lees verder

Ga na of je bus rijdt op vrijdag 31 mei (vakbondsactie)
Op dinsdag 31 mei rijden sommige bussen of trams mogelijk niet. Dat is het gevolg van een vakbondsactie. Deze actie is niet tegen De Lijn gericht, maar is een signaal naar de regering omtrent de koopkracht (loonnormwet). Er wordt hinder verwacht op de dienstverlening van bus en tram. Ga zeker vooraf na of je bus rijdt.
Lees verder

Bewonersvergadering over verkeer in de Sint-Jorisstraat, M. Sabbestraat, Binnenweg en Alice Nahonstraat
Vorig jaar polsten we bij de bewoners van de Sint-Jorisstraat en de M. Sabbestraat naar de verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid in hun straat. Hierop kwam heel wat reactie. Na analyse van alle opmerkingen en suggesties hebben we een voorstel uitgewerkt met verschillende maatregelen in de buurt. Dit voorstel willen we graag terugkoppelen op woensdag 8 juni om 19.30 u in O.C. De Kleine Beer. .
Lees verder