Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 12 mei 2022

Gemeente Balen: Gebuurtenissen juli-augustus: geef activiteiten in vóór 15 mei

Gebuurtenissen juli-augustus: geef activiteiten in vóór 15 mei
Eind juni verschijnt onze activiteitenkrant Gebuurtenissen. Heb je een activiteit gepland in juli of augustus, geef deze dan door vóór 15 mei via het evenementenloket.
Lees verder

Gerenoveerde seniorenwoningen zorgen voor meer comfort en minder energieverbruik
Het OCMW van Balen is bezig met een grondige en duurzame renovatie van de seniorenwoningen in de Veststraat. De eerste blok van 5 woningen werd intussen al comfortabeler en energiezuiniger gemaakt. De bewoners nemen er deze week terug hun intrek.
Lees verder

Vacature OCMW: trajectbegeleider
OCMW Balen zoekt een trajectbegeleider. Het gaat om een tijdelijk contract met een 4/5 tewerkstelling. Interesse in deze job in een flexibele werkomgeving? Solliciteren kan via vacature@ocmwbalen.be.
Lees verder

Meer GAS-boetes voor sluikstorten dankzij mobiele camera's
De gemeente Balen kocht vorig jaar twee mobiele camera's aan, om de strijd tegen sluikstorten verder op te voeren. In de eerste drie maanden van dit jaar werden er acht GAS-boetes uitgeschreven voor sluikstorten, waarvan vijf dankzij vaststellingen via de camera's.
Lees verder

Openbaar AED-toestel bij Willems staalconstructies
Er is sinds kort een publiek toegankelijk AED-toestel bijgekomen in onze gemeente, namelijk buiten aan de receptie bij Willems staalconstructies (Holven 122).
Lees verder