Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Dag van de Opvoeding: gratis kindernamiddag op het Zilvermeer (18 mei)

Dag van de Opvoeding: gratis kindernamiddag op het Zilvermeer (18 mei)
Tijdens de Dag van de Opvoeding kan je op het Zilvermeer (Mol) terecht voor een leuke namiddag voor het hele gezin. We zetten die dag opvoeden en opgroeien in de kijker met allerlei interactieve standjes en activiteiten. Geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Gratis, wel vooraf inschrijven
Lees verder

Boekstartdag op zaterdag 21 mei in Bib van Balen
Tijdens de Boekstartdag op zaterdag 21 mei (10u-13u) zet de Bib van Balen haar deuren wijd open voor de allerkleinsten en hun gezin. Maak kennis met het ruime aanbod voor baby's en peuters, neem deel aan een sessie kinderklanken of voorlezen en ontvang een leuke attentie.
Lees verder

Verschillende inbreuken vastgesteld bij controle op 9 handelszaken in Balen, Dessel en Mol
Lees verder

Windenergiepark in Olmen ingehuldigd (video)
Op het Pidpa-terrein achter Pakawi Park in Olmen zijn vrijdag de 2 nieuwe windmolens van Elicio ingehuldigd. Zij zullen jaarlijks goed zijn voor 10.000 MWh hernieuwbare energie. Iedereen kan instappen in dit project via de Kempense burgercoöperatie Campina Energie. Bekijk het verslag van BalenTV.
Lees verder

Wandel- en fietsdoorsteek aan nieuwe kade Nagelsberg
Aan de oostzijde van het kanaal Dessel-Kwaadmechelen aan bedrijventerrein Holven werd een nieuwe laad- en loskade aangelegd. Het jaagpad is er blijvend onderbroken t.h.v. de Nagelsberg. Voor fietsers en voetgangers is er een korte omleiding via een nieuwe doorsteek en de Nagelsberg/KMO-straat.
Lees verder