Doorgaan naar hoofdcontent

Familie en vrienden rouwen om goedlachse Kevin, vriend van Willy Sommers en Laura Lynn: “Hij heeft 38 prachtige jar...

HLN
Familie en vrienden rouwen om goedlachse Kevin, vriend van Willy Sommers en Laura Lynn: "Hij heeft 38 prachtige jaren gehad, dat is nu onze grote troost"
De chouchou van het gezin van Luc Delem en Claudine Breyne. Maar ook een beetje de chouchou van Rekkem. Altijd vrolijk op optredens van tal van Vlaamse artiesten. En supergelukkig als hij achter de toog mocht plaatsnemen van het café van André Hazes in Amsterdam, zijn favoriete stad. Vorige week is Kevin Delem (38) onverwacht overleden. Hij had het syndroom van Down, maar was door iedereen graag gezien. "Hij heeft niet afgezien, dat stelt ons gerust", getuigen zijn ouders. Portret van een levensgenieter.
Lees verder

Van gênante blunders tot seks en gekke roddels: radiopresentatrice Flo beantwoordt 9 stoute vragen
Radiopresentatrice Flo Windey (26) is op weekavonden te horen op Studio Brussel. In haar eigen YouTube-reeks 'faqda' stelt ze elke week vragen die niemand anders durft te stellen. Hoog tijd om bij haar hetzelfde te doen. De grootste bedblunder, de zwoelste vakantieliefde of de bizarste plek waar ze seks had? De spontane Flo mijdt de onderwerpen niet. "Op reis iemand binnendoen? Zeker. Maar ik ga wel alleen naar huis."
Lees verder

AC Milan en Alexis Saelemaekers aan het feest: Rossoneri veroveren eerste titel in elf jaar, medaille trainer Pioli gestolen: "Help mij hem te vinden"
Wat Eric Gerets in 1984 niet voor elkaar kreeg, lukte Alexis Saelemaekers wél: de 22-jarige flankaanvaller greep de scudetto met AC Milan na een 0-3-zege bij middenmoter Sassuolo. Tijdens het titelfeest na de match werd de medaille van Stefano Pioli, de trainer van AC Milan, gestolen.
Lees verder

Al drie keer zoveel bootvluchtelingen over Kanaal als vorig jaar
Dit jaar hebben al meer dan 9.000 migranten vanuit Frankrijk het Kanaal overgestoken richting het Verenigd Koninkrijk. Dat blijkt uit analyses van het Britse persagentschap PA, op basis van cijfers van de regering.
Lees verder

'Brozilian wax' voor mannen is in opmars. "Vooral jongeren laten hun haar verwijderen"
Het hoogseizoen van de Brazilian wax is aangebroken. Vrouwen laten hun gevoelige delen gronding onder handen nemen vooraleer ze op vakantie vertrekken. Maar kende je de brozilian wax al? Ook mannen vinden steeds vaker hun weg naar de schoonheidsspecialist, sans gêne. "Tien jaar geleden hadden we bijna geen enkele mannelijke klant."
Lees verder

Oude bekenden maken een comeback: dit zie je deze week op Netflix, Disney+ en Streamz
Zoveel streamingdiensten, zo weinig tijd. Voor wie door het bos de bomen niet meer kan zien in de wondere wereld van online tv-kijken, selecteren wij elke week de beste pareltjes van de streamers. Dit zie je deze week op Netflix, Disney+ en Streamz.
Lees verder

Arnstad tot 2025 bij Anderlecht - Kouamé neemt afscheid van fans
Heuglijk nieuws op Neerpede. Daar zette het 18-jarige Noorse talent Kristian Arnstad zijn handtekening onder een nieuw contract tot 2025. Christian Kouamé nam op Instagram dan weer afscheid van de Anderlecht-fans.
Lees verder

PORTRET. Van ballenjongen in het tennis naar machtigste man in het voetbal: wie is PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi, de man die Mbappé in Parijs houdt?
Als zoon van een parelvisser én ballenjongen in het tennis wierp hij zich via het voorzitterschap van Paris Saint-Germain op tot één van de machtigste mannen in het internationale voetbal. Na de eerdere komst van Neymar en Lionel Messi pleegde Nasser Al-Khelaïfi (48) de afgelopen dagen een nieuwe coup. Hij wist Kylian Mbappé te overtuigen om bij PSG te blijven en niet naar droomclub Real te trekken, tot onvrede in Madrid. Portret van een steenrijke ex-tennisser die zelden in Parijs is én momenteel in een corruptiezaak 28 maand cel riskeert.
Lees verder

Lichamelijke resten van Patrice Lumumba keren terug naar Congo
De Congolese regering is gestart met de voorbereidingen voor de repatriëring van de stoffelijke resten van Patrice Lumumba. Die resten, volgens Lumumba's jongste zoon Guy Patrice, een vinger en twee tanden, bevinden zich vandaag nog in ons land, en zullen voor 30 juni terugkeren naar Congo. Dat schrijven Congolese media. De repatriëring valt echter niet samen met het eerste bezoek van het Belgische koningspaar, dat gepland staat van 7 tot 13 juni.
Lees verder

Ook Starbucks vertrekt uit Rusland
Ook de Amerikaanse keten van koffiebars Starbucks vertrekt volledig uit Rusland. Dat heeft de keten aangekondigd, nadat begin maart de activiteiten al tijdelijk opgeschort waren.
Lees verder

Football Talk. Ten Hag over Ronaldo: "Wat ik verwacht? Doelpunten" - Oostenrijkse coach voor Beerschot - Hamsik stopt als Slowaaks international
De Slowaakse voetballer Marek Hamsik neemt na 135 interlands en 26 doelpunten afscheid van de nationale ploeg. De 34-jarige middenvelder van de Turkse kampioen Trabzonspor maakte op Facebook bekend dat hij stopt als international. Hamsik is niet alleen recordinternational van Slowakije, maar ook de topscorer aller tijden.
Lees verder

Indonesië roept Britse ambassadeur op het matje voor hijsen regenboogvlag
Indonesië heeft maandag de Britse ambassadeur Owen Jenkins op het matje geroepen als reactie op de regenboogvlag die door de ambassade was gehesen. Het land heeft de ambassadeur ook herinnerd aan de "culturele en religieuze waarden" van het land.
Lees verder

Tom Cruise onthult eindelijk de eerste trailer van 'Mission Impossible: Dead Reckoning', nadat beelden lekten
Eindelijk: de eerste beelden van de langverwachte nieuwe 'Mission Impossible'-film zijn er. De zevende film ligt al een hele tijd op de plank, maar vandaag werd de eerste trailer vrijgegeven. Al zou dat kunnen komen omdat er iets fout ging...
Lees verder

Tom Cruise onthult eindelijk de eerste trailer van 'Mission Impossinle: Dead Reckoning', nadat beelden lekten
Eindelijk: de eerste beelden van de langverwachte nieuwe 'Mission Impossible'-film zijn er. De zevende film ligt al een hele tijd op de plank, maar vandaag werd de eerste trailer vrijgegeven. Al zou dat kunnen komen omdat er iets fout ging...
Lees verder

Apenpokken in 9 Europese lidstaten: ECDC maant landen aan om snel te handelen
Het Europees centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) heeft voorlopig weet van 85 gevallen van apenpokken in negen lidstaten van de Europese Unie. De Europese instantie roept landen op om snel te handelen.
Lees verder

Na verlies van ongeboren kindje: Britney Spears en verloofde Sam Asghari ontspannen in Las Vegas
Britney Spears en haar verloofde Sam Asghari zijn in Las Vegas. Ze dansen aan het zwembad en plagen elkaar. In een video op hun sociale media is te zien hoe Spears haar verloofde in het water duwt. Het koppel heeft heel wat te verwerken. Spears en Asghari verloren nog maar pas hun ongeboren kindje.
Lees verder

IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogsschip
In de Oekraïense hoofdstad Kiev hebben heel wat inwoners urenlang in de rij gestaan voor het postkantoor, en dat voor de razend populaire postzegels van het gezonken Russische oorlogsschip Moskva. Naar aanleiding van het succes van de eerste reeks "Russisch oorlogsschip, go fuck yourself"-postzegels, heeft de Oekraïense postdienst nieuwe zegels met de Moskva uitgebracht. En die willen de Oekraïners maar al te graag bemachtigen.
Lees verder

Britse kankerpatiënten kunnen eindelijk pruik van afrohaar krijgen. Kan dat ook bij ons?
Tot nu toe konden jonge Britse kankerpatiënten geen pruik van afrohaar krijgen als ze dat wilden. Een haarstukje maken met zulk kroezend haar is te moeilijk, luidde het verdicht. Kankerorganisatie The Little Princess Trust brengt daar nu verandering in en aanvaardt voor het eerst ook haardonaties van zwarte mensen. Hoe zit dat bij ons? Belgische borstkankerorganisatie Think Pink reageert.
Lees verder

"Toen ik sliep, sloeg ze met een gitaar op mijn hoofd": Kate Moss telt angstig af naar de memoires van Pete Doherty
Het is intussen al 15 jaar geleden dat de turbulente relatie van Pete Doherty (43) en Kate Moss (48) op de klippen liep, maar binnenkort zal die toch weer over alle tongen gaan. Komende maand brengt de Britse muzikant immers zijn memoires 'A Likely Lad' uit en daarin heeft hij het - tot groot ongenoegen van Moss zelf - over zijn romance met het voormalige supermodel. Die vond plaats op het hoogtepunt van zijn (en haar) drugsverleden, met alle bedenkelijke toestanden van dien. "Ik was bijna mijn voeten kwijt. Het is een paar keer heel close geweest."
Lees verder

Gewapende man dringt school binnen in Anderlecht
In Anderlecht is Deze maandag, aan het begin van de middag, drukte een getuige op de oranje Alert Us-knop om ons te informeren "dat een gewapende persoon de gebouwen van het Institut de la Providence, gelegen aan de rue Haberman in Anderlecht"
Lees verder