Doorgaan naar hoofdcontent

Birgit Van Mol (54): “Door de ziekte van René weten we nooit hoe ons weekend er gaat uitzien”

HLN
Birgit Van Mol (54): "Door de ziekte van René weten we nooit hoe ons weekend er gaat uitzien"
Birgit Van Mols (54) man René leeft al zeven jaar met een auto-immuunziekte en thuis bij het voormalig nieuwsanker loopt nu ook een puberende zoon rond. Gelukkig heeft Van Mol (54) enkele rituelen die haar na een drukke week tot rust brengen en haar batterijen weer opladen. "Ons gezin hangt wel goed aaneen, maar iedereen heeft ook zijn eigen leven."
Lees verder

Hannes Delcroix wil jaar vol blessureleed in schoonheid afsluiten: "Flair is geen nonchalance"
Zwijg Hannes Delcroix (23) van het feit dat Club Brugge - Anderlecht van zondag nergens meer om gaat. Na een jaar vol blessureleed wil de jonge centrale verdediger van paars-wit het seizoen met een goed gevoel afsluiten. "Op Anderlecht leer je met druk omgaan."
Lees verder

Nog maar net open, maar vergunningen niet in orde en verschillende klachten over geluidsoverlast: politie sluit nachtclub op het Eilandje
Het wijkteam van het Eilandje en andere teams van de regio West hebben zaterdagmorgen om 2 uur club Snow in de Braziliëstraat gecontroleerd op het Eilandje.
Lees verder

Lotte Vanwezemael over bodyshaming: "Toen ik op televisie kwam, had ik plots een dubbele kin"
Hoge bomen vangen veel wind, daar weet Lotte Vanwezemael (29) alles van. Sinds ze bekend is, krijgt ze geregeld te maken met bodyshaming. "Die kritiek nestelt zich in je hoofd, ook al weet je dat ze nergens op slaat", vertelt de seksuologe aan Het Nieuwsblad.
Lees verder

Bernd Storck niet langer trainer van Racing Genk
Bernd Storck is niet langer de trainer van Racing Genk. Dat maakte de Limburgse club bekend. Mogelijk maakt de Duitser de overstap naar Eupen.
Lees verder

33-jarige man sterft na zware klap met cabrio tegen boom in Hulshout
Bij een zwaar verkeersongeval in Westmeerbeek (Hulshout) is zondagochtend een man van 33 uit Zoutleeuw om het leven gekomen. Hij verloor de controle over het stuur en belandde tegen een boom.
Lees verder

'Squad' lanceert eerste stadsauto op zonne-energie. Kostprijs? Iets meer dan 6.000 euro
Wie de Nederlandse zonneauto Lightyear One te duur vindt, kan wellicht aankloppen bij Squad Mobility. Dit eveneens Nederlandse bedrijf zegt voor 6.250 euro een micro-auto te kunnen leveren die rijdt op zonne-energie.
Lees verder

Prins Charles en Camilla te zien in een jubileumaflevering van Britse soap 'EastEnders'
Prins Charles (73) en zijn vrouw Camilla (74) zijn op 2 juni te zien in een aflevering van de Britse serie 'EastEnders'. De prins van Wales en de hertogin van Cornwall zijn te gast in een speciale aflevering ter gelegenheid van het regeringsjubileum van koningin Elizabeth.
Lees verder

Geen 300 euro uitgeven en geen wachtlijst? Bij deze 4 fastfood-adresjes van sterrenchefs tafel je zonder reservatie én betaalbaar
Altijd al in één van de restaurants van Sergio Herman willen gaan eten of een plekje willen reserveren in het duurste restaurant van België? Deze vier fastfood-restaurants van (internationale) topchefs laten je van die sterrenkeuken proeven voor amper 20 euro per menu. We zetten voor jou op een rijtje waar je snel kunt tafelen zonder wachtlijsten én hoeveel geld je daarmee kunt besparen: win-win.
Lees verder

Wouter Vrancken op weg naar Racing Genk, dat nog moet onderhandelen met KV Mechelen
Wouter Vrancken is op weg om de nieuwe coach van Racing Genk te worden. Er ligt een contract van onbepaalde duur klaar voor de Limburger in de Cegeka Arena. Genk zal eerstdaags onderhandelingen aanknopen met KV Mechelen over de afkoopsom.
Lees verder

LIVE GIRO. Klassementsmannen opnieuw aan zet, wie wint zware etappe naar Cogne?
Opnieuw een belangrijke dag voor de klassementsmannen. De vijftiende etappe van de Giro voert het peloton van Rivarolo Canavese naar Cogne. Op het menu: twee beklimmingen van eerste categorie en een slothelling van tweede categorie. Wie triomfeert? Volg het hier LIVE!
Lees verder

IN BEELD. Kardashians aangekomen in Italië voor bruiloft Kourtney
De Kardashians zijn in Italië aangekomen voor de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. De Amerikaanse familie werd vrijdagavond door lokale media gefotografeerd bij een restaurant in Portofino. Ook de dag erna werden ze gespot in in Portofino toen ze van een boot stapten en door de stad wandelden.
Lees verder

Mag je als vrouw nog onzeker zijn? "Zelfs verdriet moet je nu als een kans zien om aan jezelf te werken"
Zelfzekerheid is de sleutel tot succes, dat lijkt zowat de leuze die elke vrouw zich tegenwoordig voor de geest moet halen. Modemerken zetten je ertoe aan, of coaches op Instagram. Gevaarlijk, vinden twee Britse hoogleraren. In hun nieuwe boek 'Confidence culture' leggen ze bloot hoe sociale media, bodypositivity en de 'cult' rond zelfvertrouwen weer onrealistische verwachtingen voor vrouwen creëert.
Lees verder

Radijzen in alle vormen en kleuren: zo oogst je de perfecte knolletjes
Met een radijs ga je geen weelderige insectenwereld aantrekken. Maar ze zijn ideaal om je kinderen warm te maken voor de moestuin. Twee weken na het zaaien zie je al resultaat. HLN Shop vroeg aan bekende moestuinier Wim Lybaert hoe je dit het best aanpakt.
Lees verder

Het straffe Union-seizoen in tien momenten door Siebe Van der Heyden: van "We gaan niet tierelantijnen in 1A" tot "Dante trok bij herfsttitel mijn broek af"
Achter het geweldige seizoen van Union komt zondag een punt. En of Union een verrijking was, in klank én beeld. De hechte band van de spelers en coach bleek zowel bij trieste gebeurtenissen als in de magnifieke zegeroes. Een terugblik in tien momenten door het oog van Siebe Van der Heyden. "Mazzu ziet als er iets scheelt en is open. Ik had op training eens een akkefietje met Burgess, dan komt hij direct tussen en praten we dat uit."
Lees verder

Vrouwelijke tv-journalisten in Afghanistan dragen dan toch gezichtsbedekking na verzet
Vrouwelijke tv-journalisten in Afghanistan hebben vandaag hun gezicht dan toch bedekt tijdens uitzendingen. Een dag eerder deden ze dat nog niet, waarmee ze tegen het bevel van de regerende taliban ingingen. Die hadden vrijdag laten weten dat voortaan alleen de ogen van vrouwelijke tv-journalisten te zien mogen zijn.
Lees verder

Bewoner (71) sterft bij rusthuisbrand in rusthuis in Elsene
In de Brusselse deelgemeente Elsene is zondagochtend brand uitgebroken in een verzorgingstehuis voor ouderen. Een bewoner van 71 jaar oud liet daarbij het leven, zegt de woordvoerder van de Brusselse brandweer Walter Derieuw.
Lees verder

"Extreem actieve" Aziatische springworm teistert Californische bossen met zijn "vraatzuchtige eetlust"
De Amynthas agrestis of Aziatische springworm is een ringworm die vele namen draagt. De worm is gekend voor zijn vraatzuchtigheid en zijn vermogen om bijna een halve meter hoog te springen. Momenteel teistert de worm Californië en dat maakt wetenschappers ongerust.
Lees verder

Football Talk. PSG zet sportief directeur Leonardo op straat - Zware rellen overschaduwen Griekse bekerfinale
Zaterdagavond zijn er in het olympisch stadion in de hoofdstad Athene voor en tijdens de Griekse bekerfinale tussen Panathinaikos en PAOK (1-0) zware rellen uitgebroken. Voor de aftrap staken hooligans van beide teams massaal vuurwerk af, werd er gevochten in de tribunes en bekogelden beide supportersclans elkaar. De politie kwam tussenbeide en gebruikte traangas om de fans uit elkaar te halen. Als gevolg daarvan ging de wedstrijd met 40 minuten vertraging van start. Heel wat toeschouwers en spelers hadden vanwege de rook ademhalingsmoeilijkheden.
Lees verder

Kleindochter Elvis Presley emotioneel door biopic over grootvader
Riley Keough (32), de kleindochter van Elvis Presley, heeft gehuild toen ze de nieuwe film over haar grootvader zag. Dat vertelde de dochter van Lisa Marie Presley aan entertainmentsite Variety tijdens het filmfestival van Cannes, waar deze week ook haar eigen regiedebuut 'War Pony' te zien is.
Lees verder