Doorgaan naar hoofdcontent

Amber Heard praat over Kate Moss in rechtbank, en daar zijn Depps advocaten duidelijk blij mee

HLN
Amber Heard praat over Kate Moss in rechtbank, en daar zijn Depps advocaten duidelijk blij mee
Tijdens haar dagenlange getuigenis noemde Amber Heard (36) ook topmodel Kate Moss (48) als een slachtoffer van Johnny Depp (58). Zijn advocaten leken daar best blij mee te zijn, blijkt uit beelden van in de rechtszaal.
Lees verder

Macron legt eed af en begint aan tweede termijn als Frans president
Emmanuel Macron wordt vandaag officieel beëdigd voor zijn tweede termijn als president van Frankrijk. Bij de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen, bijna twee weken geleden, rekende hij af met zijn rechtse uitdager Marine Le Pen, al was de steun die hij kreeg van de kiezers een stuk kleiner dan vijf jaar geleden.
Lees verder

Acteur Mike Hagerty (67), 'Mr. Treeger' uit 'Friends', overleden
Acteur Mike Hagerty is overleden. De Amerikaan overleed donderdag op 67-jarige leeftijd in Los Angeles, meldt entertainmentsite TMZ. Waaraan de acteur is overleden, is niet bekendgemaakt.
Lees verder

LIVE GIRO. 'Pink Panther' Mathieu van der Poel zal op deze roze tijdritfiets zijn leidersplaats verdedigen in korte tijdrit
In de Giro d'Italia is het in de tweede etappe aan de tijdrijders. Tussen de twee stadsdelen Pest en Buda wordt een tijdrit van 9,2 kilometer afgewerkt. De laatste 1.300 meter loopt redelijk op: 4,9 procent met een piek van 14 procent. Gezien de relatief korte afstand worden geen grote tijdsverschillen verwacht tussen de verschillende klassementstenoren, eerder onderlinge mentale (spelden)prikjes. Behoudt Mathieu van der Poel zijn roze leiderstrui? Volg het hieronder LIVE!
Lees verder

Gentse Charlotte Matthys (27) verovert plekje op prestigieuze 'Forbes'-lijst dankzij alcoholvrije gin: "Ik ben enorm vereerd"
Amper 27 is ze, maar Charlotte Matthys scheert hoge toppen. De Gentse ontwikkelde de allereerste Belgische alcoholvrije gin, NONA June, die de afgelopen jaren uitgegroeide tot een internationaal succes. En dat gaat niet onopgemerkt: de jonge onderneemster werd nu opgenomen in de nieuwe 'Forbes'-lijst '30 under 30 Europe'.
Lees verder

Een watertekort door het warme weer? Daar willen de meesten volgens deze hilarische meme niets over horen
Dat er op sociale media al eens wordt gespot met actuele gebeurtenissen en personen is geen geheim. Ook deze week werd er op het internet weer heel wat afgelachen en becommentarieerd. Van het dreigende watertekort tot het extravagante Met Gala: dit waren de meest geestige memes van de week.
Lees verder

Tom Boonen wint tweede race in Pro-Am-klasse in Porsche Carrera Cup Benelux
Triomf voor Tom Boonen in de tweede race van de Porsche Carrera Cup Benelux. De gewezen wielrenner was de beste in de Pro-Am-klasse, Koen Wauters viel dit keer naast het podium.
Lees verder

Pizzachef proeft diepvriespizza's en buist ze bijna allemaal. Maar er zijn drie die wel erg hun geld waard zijn
De kans is klein dat je nog nooit een diepvriespizza hebt meegenomen naar huis wanneer je geen zin had om te koken. Maar hoe hard smaakt die diepvriesvariant naar échte traditionele pizza? Chef Luca Fabozzi werpt zijn kritische smaakpapillen in de strijd en proeft vijftien pizzasoorten binnen drie verschillende categorieën: mozzarella, funghi en salami. "Deze mozzarella is precies van rubber."
Lees verder

Pizzachef Luca Fabozzi proeft 15 diepvriespizza's en deelt zowel een 0/10 als 7/10 uit: "Dit is de naam pizza niet waardig"
De kans is klein dat je nog nooit een diepvriespizza hebt meegenomen naar huis wanneer je geen zin had om te koken. Maar hoe hard smaakt die diepvriesvariant naar échte traditionele pizza? Chef Luca Fabozzi werpt zijn kritische smaakpapillen in de strijd en proeft 15 pizzasoorten binnen 3 verschillende categorieën: mozzarella, funghi en salami. "Deze mozzarella is precies van rubber."
Lees verder

Alaphilippe komt met update over revalidatie: "Alles gaat goede kant op"
Julian Alaphilippe (Quick Step-Alpha Vinyl) heeft voor het eerst meer uitleg gegeven over zijn revalidatie na zijn zware val in Luik-Bastenaken-Luik op 24 april. "Alles gaat de goede kant op", stelt de Franse wereldkampioen zijn fans gerust op Twitter.
Lees verder

Taliban verplichten Afghaanse vrouwen in openbaar boerka te dragen
Afghaanse vrouwen die in het openbaar verschijnen, zijn voortaan verplicht een boerka te dragen. Dat heeft talibanleider Hibatullah Akhundzada verklaard. Volgens hem is het kledingstuk dat het volledige lichaam bedekt "traditioneel en respectvol".
Lees verder

Kremlin geeft plots toe: grootste deel politieke elite in Rusland werd in het ongewisse gehouden over inval in Oekraïne
Het overgrote deel van de politieke elite in Rusland was niet op de hoogte van de precieze plannen van president Vladimir Poetin in Oekraïne. Dat heeft de woordvoerder van het Kremlin toegegeven, volgens het Russische staatspersbureau RIA Novosti.
Lees verder

Jan Mulder en Marc Degryse kiezen net voor titelclash hun beste elf: "Jij pleegt kapitaalsvernietiging, Marc"- "Nee, ik stel een ploeg op om te winnen"
Zes man van Union Sint-Gilloise, vijf spelers van Club Brugge. Dáárover waren ze het eens, Jan Mulder en Marc Degryse, tijdens het kiezen van hun 'mixed eleven'. "Maar in mijn ploeg zit meer evenwicht, Jan." Mulder, hoofdschuddend: "Burgerlijk typetje."
Lees verder

Football Talk. Debast verlengt contract bij Anderlecht voor drie seizoenen - Clement wervelt verder met AS Monaco
Zeno Debast verlengde zijn contract bij Anderlecht voor drie seizoenen. De 18-jarige verdediger, een jeugdproduct van paars-wit, speelde dit seizoen vijf duels in de Jupiler Pro League. Daarin liet hij een prima indruk na, waarna hij uitviel met een voetblessure. Daarnaast gaan de onderhandelingen met Kristian Arnstad de goede kant uit, ook met Stroeykens wordt gepraat over een verlenging. Ze hadden/hebben allemaal nog een overeenkomst tot 2023. (KDZ)
Lees verder

Leah Thys verloor een jaar geleden haar man aan corona: "Ik heb me heel vaak leeg gevoeld"
Precies één jaar geleden overleed Jos De Man, echtgenoot van 'Thuis'-actrice Leah Thys (76) op 88-jarige leeftijd. In een ontroerend en openhartig interview vertelt ze voor de eerste keer over het verlies en haar nieuwe leven als weduwe. Daarnaast haalt ze ook leuke herinneringen op aan hun romance, die maar liefst een halve eeuw duurde. "We gunden elkaar veel vrijheid. Dat was het succes van onze relatie."
Lees verder

3 recepten van foodblogger Chloé Kookt die de Italiaanse zon in huis halen: "Deze limoncellocheesecake wil je geproefd hebben!"
Denk je bij op kot gaan automatisch aan kant-en-klare maaltijden uit een pakje en véél restjes uit de diepvries klaargemaakt door mama? Dan laat de 23-jarige foodblogger Chloé Lauwers zien hoe het anders kan met haar tweede kookboek met Italiaanse toets. "Op kot bestel ik ook wel eens graag eten met vriendinnen, maar er gaat niets boven home cooking", vertelt ze. Ze deelt drie exclusieve recepten om aan te tonen hoe snel en budgetvriendelijk je iets op tafel zet.
Lees verder

3x recepten van foodblogger Chloé Kookt die de Italiaanse zon in huis halen: "Deze limoncellocheesecake wil je geproefd hebben!"
Denk je bij op kot gaan automatisch aan kant-en-klare maaltijden uit een pakje en véél restjes uit de diepvries klaargemaakt door mama? Dan laat de 23-jarige foodblogger Chloé Lauwers zien hoe het anders kan met haar tweede kookboek met Italiaanse toets. "Op kot bestel ik ook wel eens graag eten met vriendinnen, maar er gaat niets boven home cooking", vertelt ze. Ze deelt 3 exclusieve recepten om aan te tonen hoe snel en budgetvriendelijk je iets op tafel zet.
Lees verder

IN BEELD. Foto's voor en na tonen ravage na dodelijke explosie in luxehotel in Havana
Een luxehotel in Havana is zwaar beschadigd geraakt bij een ernstige explosie. Er zouden zeker 22 mensen om het leven zijn gekomen. Meer dan 50 mensen zijn gewond geraakt, zo blijkt uit een officiële balans van de autoriteiten. Voor en na foto's tonen de ravage na de explosie.
Lees verder

Zitten we in een economische crisis? Grootste klappen vallen bij lagere middenklasse: "Mensen die te arm zijn om comfortabel te leven en te rijk om gecompenseerd te worden"
De inflatie stijgt, de brandstofprijzen zijn torenhoog en een recessie is niet ondenkbaar. Is dit dan hoe een economische crisis voelt en eruitziet? "Het is tijd voor een regimeverandering", vindt econoom Ivan Van de Cloot. "Dit is een keerpunt."
Lees verder

LIVE F1. Hamilton reageert op sneer van Red Bull-topman, problemen voor Verstappen in Miami
George Russell (Mercedes) klokte de snelste chrono over de twee oefensessie op het gloednieuwe Formule 1-parcours in Miami. Hij overtrof de tijd van Charles Leclerc (Ferrari) tijdens de eerste sessie van de dag. Max Verstappen (Red Bull) wist na een teleurstellende eerste vrije training in de tweede sessie helemaal geen tijd neer te zetten: "Ik kan niet sturen", zei de regerend wereldkampioen over de radio, waarna hij met een rokende auto de pitstraat weer opzocht. Volg alle ontwikkelingen in onderstaande liveblog.
Lees verder