Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Tongeren: Boek een klimaattuincoach

Boek een klimaattuincoach
Wist u dat de manier waarop u een tuin aanlegt en onderhoudt een impact heeft op de droogte en warmte in uw tuin? De Limburgse Klimaattuincoaches geven graag advies op maat.
Lees verder

Maaimeiniet
Biodiversiteit is van vitaal belang. Een grote verscheidenheid aan planten en dieren zorgt voor gezonde ecocystemen. Een kort gemaakt gazon biedt jammer genoeg geen meerwaarde voor de soortendiversiteit. U zult hier geen of weinig bloemen, vlinders of bijen in aantreffen.
Lees verder

Verkoop landbouwgrond gelegen te Berg
De verkoop verloopt via notaris Van Bael.
Lees verder

Infosessie diabetes (type 2)
Tongeren is een 'gezonde gemeente'. Daarom nodigen we diƫtiste Nele Froidmont uit voor een infosessie over diabetes (type 2).
Lees verder

Omruilen oude rollen afvalzakken stopt vanaf 1 mei
Vanaf maandag 2 mei worden er geen oude volledige rollen afvalzakken (bv. pmd met zwarte lintjes, bordeaux huisvuilzakken,...) meer omgeruild naar nieuwe volle rollen afvalzakken.
Lees verder

Gluren bij de buren: meet & greet
Een goede buur is beter dan een verre vriend. Daarom kijken we in deze rubriek over de gemeentegrenzen heen en maken we kennis met onze Loonse buren. In deze eerste editie stellen we Opus Sobrietate voor: het werk van de Tongerse fotograaf, Bert Daenen, gepresenteerd op een prachtige Loonse locatie.
Lees verder