Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Tongeren: Bib talks

Bib talks
Wat doet u met uw (spaar)geld? In de laatste Bib Talks van deze reeks praten we met enkele ervaringsdeskundigen onder leiding van moderator Herman Rohaert over de wereld van beleggen, bitcoins, spaarvarkentjes en vastgoed. Wat is de beste oplossing voor een gezonde portefeuille?
Lees verder

Schrijfkramp
Cultuurfestival MoMeNT organiseert deze zomer opnieuw een Schrijfkramp. Vier professionals begeleiden en inspireren cursisten in de wereld van taal en literatuur. Dit jaar zijn Gerda Dendooven, Mustafa Kör, Bart Moeyaert en Maud Vanhauwaert de gastdocenten.
Lees verder

Vervaldatum rijbewijs
Is je rijbewijs minder dan 3 maanden geldig? Maak snel een afspraak om je rijbewijs te vernieuwen.
Lees verder

Autoluw op 1 mei
Zondag 1 mei, tijdens de Tungrirun, kunt u genieten van de atletische prestaties op een autoloze Elisabethwal en Eeuwfeestwal. De auto ruimt plaats voor de lopers van de Tugrirun, wandelaars, fietsers en andere kijklustigen.
Lees verder

Bart wint 250 euro met ambi.pas
De heer Bart Vroonen uit Tongeren wint 250 euro met de ambi.pas. Hij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij zijn aankoop bij kleding Vossen, T-Forum te Tongeren.
Lees verder

Marie-Claire wint 250 euro
Mevrouw Marie-Claire Cardeynaels uit Tongeren wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij huis Ariane, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder