Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Tielt: Wijzigingen aanbod De Lijn

Wijzigingen aanbod De Lijn
Vanaf 19 april voert De Lijn enkele wijzigingen door om de dienstverlening voor de reizigers te verbeteren.
Lees verder

Paasmaandag - gevolgen voor afvalophaling
Op paasmaandag 18 april is er geen afvalophaling en is het recyclagepark gesloten.
Lees verder

Zwembad dicht op donderdag 14 april
Het zwembad is uitzonderlijk gesloten op donderdag 14 april wegens een technisch defect. We doen er alles aan om vrijdag 15 april opnieuw te kunnen openen.
Lees verder

Stadsdiensten gesloten n.a.v. Pasen
Op paasmaandag 18 april zijn alle stadsdiensten gesloten. Het Stadspunt en de dienst Burgerzaken (Bevolking en Burgerlijke Stand) zijn ook dicht op zaterdag 16 april.
Lees verder

Herkomst-bestemmingsonderzoek in stadskern
In opdracht van de stad Tielt en het Vlaams gewest voert Group Brepoels vanaf dinsdag 19 tot en met maandag 25 april een herkomst-bestemmingsonderzoek uit in de stadskern van Tielt. De camera's,...
Lees verder

Nieuwe concessie foyer Cultuurcentrum Gildhof
Het stadsbestuur schrijft een nieuwe concessie uit voor de horeca-uitbating van de foyer in Cultuurcentrum Gildhof. De concessie loopt vanaf 1 september 2022 voor een periode van 9 jaar.
Lees verder

Zero Waste Week in Tielt
Van zondag 1 t.e.m. zaterdag 7 mei organiseert de Mondiale Raad samen met Avansa MZW, Stad Tielt en heel wat enthousiaste partners een Zero Waste Week in Tielt.
Lees verder

Vanaf 20 april: #TeensOnly in De Kommel
Ben je tussen 12 en 16 jaar en zoek je een plekje om gezellig samen te zijn met je vrienden? Kom dan op woensdagnamiddag naar ons tienerhuis in De Kommel!
Lees verder