Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 april 2022

Retie: Vacature lokaal bestuur Retie: 3 halftijdse medewerkers (19u/week) onthaal en administratie voor de dienst Per...

Vacature lokaal bestuur Retie: 3 halftijdse medewerkers (19u/week) onthaal en administratie voor de dienst Personeel en Organisatie
Het lokaal bestuur van Retie zoekt drie halftijdse medewerkers (19u/week) onthaal en administratie voor de dienst Personeel en Organisatie (niveau C1-C2-C3). De dienst P&O ondersteunt het lokaal bestuur organisatiebreed via de disciplines personeel, secretariaat, onthaal, communicatie en ICT.
Lees verder

Vaccinatie- en testcentrum verdwijnen eind april
Eind deze maand verdwijnt de tent van het vaccinatiecentrum in De Zwaan en stopt het testen in ecocentrum De Goren. Zowel voor het vaccineren als het testen zijn beide tijdelijke infrastructuuroplossingen niet langer nodig.
Lees verder

Sportlaureatenhuldiging op 10 juni '22
Na een coronapauze van 2 jaar, huldigt het gemeentebestuur van Retie dit jaar zijn verdienstelijke sporters opnieuw tijdens een feestelijke avond. De viering vindt plaats op vrijdag 10 juni in GC Den Dries en gaat om 19.30 u. van start.
Lees verder

Hond aan de lijn, 't zal wel zijn!
De natuur is voor veel wandelaars de ideale plek om de hond mee uit wandelen te nemen. Niets leukers dan een stevige wandeling met de trouwe viervoeter. Dit houdt zowel baasje als hond in een optimale conditie. Honden zijn van harte welkom in de natuur, maar enkel aan de leiband.
Lees verder