Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 april 2022

Meer dan zeshonderd dames willen daten met Junior Planckaert: “Al zo lang niks meer gevoeld voor een vrouw”

HLN
Meer dan zeshonderd dames willen daten met Junior Planckaert: "Al zo lang niks meer gevoeld voor een vrouw"
Als Cupido zijn slag thuishaalt, mogen de Planckaerts straks op hun Franse kasteel de rode loper uitrollen voor het nieuwe lief van Junior (29). Meer dan zeshonderd single vrouwen staan te drummen om zijn hart te veroveren in 'Junior op zoek naar de liefde'. Al blijft de jongste telg van Christa en Eddy bijzonder nuchter, blijkt uit dit gesprek over zijn relatieparcours. "Na Shirley stortte ik me telkens te snel in nieuwe romances. Het gevoel dat ik bij haar had, heb ik nooit meer gehad."
Lees verder

OVERZICHT. Aantal ziekenhuisopnames blijft toenemen, aantal overlijdens neemt stilaan af
Het gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen met het coronavirus in ons land blijft onder de 9.000. Ook het aantal overlijdens ten gevolge van het coronavirus neemt weer stilaan af. De ziekenhuisopnames blijven wel nog stijgen. Dat blijkt uit de jongste gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.
Lees verder

VRT haalt sketch 'De ideale wereld' rond Holocaust offline na protest
De VRT excuseert zich na klachten en haalt alweer een sketch van 'De ideale wereld' offline. Er liepen een hoop klachten binnen over een ludiek filmpje over de Holocaust.
Lees verder

Bieke (36) is een van de TUI-passagiers die strandde op Curaçao nadat voorruit van vliegtuig barstte: "Een hele nacht op de luchthaven zonder eten en drinken, dat kon écht wel beter"
Bieke Bonne (36) uit Bredene is een van de passagiers van de TUI-vlucht die in Curaçao moest landen nadat de voorruit van het vliegtuig was gebarsten. Samen met haar gezin en schoonouders moest ze een hele nacht in de luchthaven blijven, terwijl ze zelfs geen water of eten aangeboden kregen. "Ik begrijp dat TUI niet tot in de puntjes voorbereid kan zijn op alles wat mogelijk kan foutlopen, maar de klantvriendelijkheid was echt wel erbarmelijk."
Lees verder

Bieke (36) is een van de TUI-passagiers die strandde op Curaçao nadat voorruit van vliegtuig barstte: "Hele nacht op de luchthaven zonder eten en drinken, dat kon écht wel beter"
Overnachten in een luchthaven, het overkwam Bieke Bonne (36) uit Bredene. Samen met haar gezin en schoonouders nam ze namelijk de TUI-vlucht die in Curaçao moest landen nadat de voorruit van het vliegtuig was gebarsten. Eten of water kregen ze niet. "Ik begrijp dat TUI niet tot in de puntjes voorbereid kon zijn, maar de klantvriendelijkheid was echt wel erbarmelijk. We zijn aan ons lot overgelaten."
Lees verder

Mercedes-baas Toto Wolff verrast door straffe progressie van Ferrari: "Nooit eerder gezien"
Na drie races in het nieuwe Formule 1-seizoen is bij veel insiders de verbazing over de indrukwekkende opmars van Ferrari nog niet weg. Terwijl Red Bull en Mercedes elkaar afgelopen jaar week in, week uit het leven zuur maakten, sleutelde de Italiaanse renstal in Maranello in alle rust aan een pijlsnelle bolide.
Lees verder

Sven Ornelis maakt radio vanop geheime bestemming: "Vroeger altijd een huzarenwerk geweest, maar nu heb ik er alleen nog een laptop voor nodig"
Ik ga op reis en ik neem mee… een laptop. Meer heeft radiomaker Sven Ornelis (48) niet nodig voor een nieuwe stunt: de volgende twee weken zal hij de ochtendshow voor Joe elke dag presenteren op een nieuwe, geheime reisbestemming. "Zelfs vanuit een taxi kan je nu met een computer op je schoot professionele radio maken."
Lees verder

Sven Ornelis maakt radio vanop geheime bestemming met enkel een laptop: "Da's echt crazy: een wonder van techniek"
Ik ga op reis en ik neem mee... een laptop. Meer heeft radiomaker Sven Ornelis (48) niet nodig voor een nieuwe stunt: de volgende twee weken zal hij de ochtendshow voor Joe elke dag presenteren op een nieuwe, geheime reisbestemming. "Zelfs vanuit een taxi kan je nu professionele radio maken", doet hij de nieuwe manier van werken uit de doeken. Een groot contrast met het verleden. "Laat ons wel wezen: vroeger was veel in scène gezet."
Lees verder

Queen nodigt Harry en Meghan uit om op het balkon te verschijnen tijdens haar jubileum
Prins Harry (37) en Meghan Markle (40) mogen op het balkon van Buckingham Palace verschijnen tijdens de viering van het platina jubileum van Elizabeth. Dat schrijft The Telegraph. Aangezien de twee geen werkende leden van de koninklijke familie zijn, mogen ze naar verluidt geen formele rol vervullen gedurende het feestweekend.
Lees verder

Lotto-Soudal schiet alweer niet op in strijd om behoud in WorldTour: "Van der Poel is toch ook niet ongelukkig in ProTour?"
Philippe Gilbert startte met het nummer 1 en reed als dertigste over de finishlijn van Parijs-Roubaix. Dat leverde Gilbert en Lotto-Soudal 30 punten op. Dat is veel minder dan de 400 punten die Florian Vermeersch vorig jaar als tweede behaalde. "Zo goed als de dag vorig jaar was, zo slecht was hij dit jaar", zei ploegleider Nicolas Maes.
Lees verder

Vermiste python teruggevonden in Japanse stad
Een koningspython die als vermist was opgegeven in de Japanse grootstad Kurashiki, is weer opgedoken. Politieagenten troffen het twee meter lange dier aan in de auto van zijn eigenaar na een dagenlange zoektocht. Dat melden Japanse media.
Lees verder

Onze geldexpert beantwoordt 10 vragen van beginnende beleggers: "Je mag niet beleggen voor je (klein)kind, maar er is een andere manier"
Heel wat mensen overwegen hun eerste stappen op de beurs maar weten niet goed hoe eraan te beginnen. Wat zijn de veiligste keuzes? Kan je ook beleggen voor je kleinkinderen? Is beleggen niet erg moeilijk en hoe vind je de nodige informatie? Onze geldexpert Pascal Paepen krijgt heel wat vragen van zijn cursisten, en koos er voor ons de tien meest gestelde vragen uit. "Om goed te beleggen hoef je geen doctorstitel te hebben of continu bezig te zijn met je effectenportefeuille."
Lees verder

"Nogal wat mensen verloren geld aan obligaties in bijvoorbeeld Turkse lira": onze geldexpert beantwoordt 10 vragen van beginnende beleggers
Heel wat mensen overwegen hun eerste stappen op de beurs maar weten niet goed hoe eraan te beginnen. Wat zijn de veiligste keuzes? Kan je ook beleggen voor je kleinkinderen? Is beleggen niet erg moeilijk en hoe vind je de nodige informatie? Onze geldexpert Pascal Paepen krijgt heel wat vragen van zijn cursisten, en koos er voor ons de tien meest gestelde vragen uit. "Om goed te beleggen hoef je geen doctorstitel te hebben of continu bezig te zijn met je effectenportefeuille."
Lees verder

Mechelen en Boortmeerbeek lichten straks fusieplannen toe
De Antwerpse stad Mechelen en de Vlaams-Brabantse gemeente Boortmeerbeek lichten dinsdagvoormiddag hun fusieplannen toe tijdens een gezamenlijke persconferentie.
Lees verder

Proces over Belgisch luik van aanslagen in Parijs gaat vandaag van start
Vandaag start voor de Brusselse correctionele rechtbank het proces over het Belgische luik van het onderzoek naar de aanslagen in Parijs, die plaatsvonden op 13 november 2015. In de zaak staan veertien verdachten terecht voor hun rol in de voorbereidingen en de nasleep van de aanslagen. Het proces zal bestaan uit dertien zittingen, die tussen 19 april en 20 mei zullen plaatsvinden in de Justitia-site in Haren. Een uitspraak wordt pas verwacht tegen het einde van het gerechtelijke jaar.
Lees verder

Bradley Wiggins als tiener seksueel benaderd door coach: "Het heeft invloed op mij gehad als volwassene"
Wielericoon Bradley Wiggins (41) werd op 13-jarige leeftijd seksueel benaderd door zijn coach. Dat onthulde de Brit in een interview met Men's Health UK.
Lees verder

Psycholoog van Johnny Depp getuigt: "Nooit verwondingen gezien bij Amber Heard"
Dokter David Kipper, de psycholoog van Johnny Depp en Amber Heard, heeft getuigd tijdens het monsterproces tussen de twee ex-partners. Naar eigen zeggen heeft de man nooit sporen gezien van huiselijk geweld tegen Heard.
Lees verder

Overstijgen je dromen je budget? Zoveel kost een lening voor een tuinproject
De tuin vormt het verlengstuk van de woning. Het is een plek om te ontspannen, samen tijd door te brengen, te ravotten en misschien zelfs te zwemmen. Voor een verzorgde tuin, die helemaal op de wensen en smaak van de eigenaar is afgestemd, kan het kostenplaatje al snel oplopen tot duizenden euro's. Om die buitendroom te financieren, biedt een lening bij de bank mogelijk een uitkomst. Maar wat kost zo'n krediet? Spaargids.be doet het uit de doeken.
Lees verder

Wetenschappers noemen nieuwe soort miljoenpoot naar Taylor Swift
Wetenschappers van de universiteit van Virginia hebben een nieuwe soort van miljoenpoot naar zangeres Taylor Swift genoemd. Het 22 centimeter lange dier kreeg de wetenschappelijke naam Nannaria swiftae of Swift gedraaide klauw miljoenpoot.
Lees verder

Golden State en Philadelphia leiden met 2-0 in eerste ronde NBA-play-offs
Golden State en Philadelphia hebben ook hun tweede wedstrijd gewonnen in de eerste ronde van de play-offs in de NBA. De Warriors haalden het met 126-106 van Denver. De Sixers waren met 112-97 te sterk voor Toronto.
Lees verder