Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Manchester City op zoek naar voorsprong - De Bruyne knalt naast

HLN
LIVE. Manchester City op zoek naar voorsprong - De Bruyne knalt naast
• Etihad Stadium (21u)
Lees verder

Rapper A$AP Rocky opgepakt na vakantie met Rihanna wegens schietpartij in 2021
Rapper A$AP Rocky (33) is opgepakt op het vliegveld van Los Angeles. Dat meldt 'TMZ'. Hij zou verdacht worden van betrokkenheid bij een schietpartij op 6 november 2021. Een vermeend slachtoffer zou hebben verklaard dat de rapper enkele keren op hem geschoten zou hebben. Hij zou daarbij geraakt zijn aan het linkerhand, zo schrijft 'NBC News'.
Lees verder

Rapper A$AP Rocky opgepakt op vliegveld Los Angeles na vakantie met Rihanna
Rapper A$AP Rocky (33) is opgepakt op het vliegveld van Los Angeles. Dat meldt TMZ. Hij zou verdacht worden van betrokkenheid bij een schietpartij op 6 november 2021. Een vermeend slachtoffer zou hebben verklaard dat de rapper enkele keren op hem geschoten zou hebben. Hij zou daarbij geraakt zijn aan het linkerhand, volgens NBC News.
Lees verder

LIVE. 0-0 bij rust! Manchester City moet vol aan de bak na de pauze
• Etihad Stadium (21u)
Lees verder

LIVE. Alaba brengt Real op voorsprong, Budimir maakt meteen gelijk
Real Madrid, met Thibaut Courtois in de basis, gaat vanavond op zoek naar de drie punten op het veld van Osasuna. Kunnen de Madrilenen hun voorsprong in het algemene klassement verder uitbouwen? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Scheidsrechters zetten in play-offs in op 5 thema's: "Refs moéten hun feeling van het spel verbeteren"
Scheidsrechtersbaas Bertrand Layec sommeerde de grote kanonnen naar de voetbalbond. Hans Vanaken, Felice Mazzu en Alfred Schreuder hoorden hem goochelen met groene cijfers: "89 procent goede beslissingen! De VAR heeft het 86 procent van de tijd juist!" Maar Layec weet ook: in de play-offs mag de lat hoger liggen voor de arbitrage. Op deze vijf thema's zetten de arbiters straks in.
Lees verder

Ruimtetelescoop Hubble viert zijn 32e verjaardag met een foto van 'dansende' sterrenstelsels
Ruimtetelescoop Hubble werd op 24 april 1990 gelanceerd en viert aanstaande zondag dus zijn 32e verjaardag in de ruimte. Dat doet de telescoop alweer met een indrukwekkende foto. Ditmaal van vijf sterrenstelsels die lijken te dansen met elkaar.
Lees verder

LIVE. Anonieme Lukaku alweer vervangen - Nketiah brengt met zijn tweede goal Arsenal opnieuw voor (2-3)
• Chelsea nummer drie in Premier League • Arsenal strijdt om vierde plaats en CL-ticket • Stamford Bridge • Ref: Jonathan Moss
Lees verder

Harde woorden tijdens debat van Franse presidentskandidaten: "U praat niet met andere leiders over Rusland, u praat met uw bankier"
Marine Le Pen kijkt niet naar Rusland vanuit politiek oogpunt, maar wel vanuit haar eigen belangen. Dat heeft ontslagnemend president Emmanuel Macron gezegd tijdens het verkiezingsdebat in Frankrijk. "U hangt af van de Russische machthebbers, u hangt af van meneer Poetin", zei hij tegen Le Pen.
Lees verder

LIVE. PSG op weg naar simpele zege tegen Angers, maar virtueel verpest Marseille titelfeestje nog
• Ligue 1 • Stade Raymond-Kopa • Messi, Neymar, Verratti en Kimpembe ontbreken bij PSG • Als PSG beter doet dan Marseille, is het vijf speeldagen voor het einde al kampioen
Lees verder

LIVE. 2-0! Foden verdubbelt de voorsprong, City virtueel opnieuw leider
• Etihad Stadium (21u)
Lees verder

LIVE. Real Madrid op weg naar de drie punten, Asensio zorgt voor nieuwe voorsprong
We gaan rusten met een 1-2 voorsprong voor Real Madrid. Alaba bracht de Madrilenen al snel op voorsprong, maar Budimir maakte meteen gelijk. Net voor rust legde Asensio de 1-2 binnen. Kunnen Courtois en co die voorsprong na de rust vasthouden? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Ryanair annuleert dit weekend meerdere vluchten vanuit België na aangekondigde stakingen in Zaventem en Charleroi
Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft beslist om meerdere vluchten te annuleren die dit weekend vanuit Charleroi en Zaventem zouden vertrekken. De beslissing volgt na de aangekondigde stakingen, aldus het Ierse bedrijf in een persbericht.
Lees verder

Kevin De Bruyne in zijn 300ste match voor Man City weer op kop dankzij 3-0-zege tegen Brighton
Manchester City wipt weer over Liverpool. Twee afgeweken schoten maakten het verschil tegen Brighton, zonder een zieke Leandro Trossard. Kevin De Bruyne was er wel weer bij, ondanks de draadjes in de voet. Hij speelde meer dan zijn match.
Lees verder

Anonieme Lukaku kan alweer niet overtuigen bij Chelsea dat nu ook de boot ingaat tegen Arsenal (2-4)
Er is een voor. Er is een na. Zoek de zeven verschillen tussen de Romelu Lukaku van de heenwedstrijd tegen Arsenal, eind augustus, en de Romelu Lukaku van de terugmatch tegen Arsenal, acht maanden later. De youngsters van Arsenal triomfeerden op Stamford Bridge. Lukaku verdween ergens in de schaduw.
Lees verder

PSG wint eenvoudig van Angers, maar kan dankzij zege Marseille pas zaterdag kampioen spelen
Paris Saint-Germain moet nog even wachten op die tiende landstitel. Angers ging simpel met 0-3 voor de bijl, maar omdat ook Marseille won blijft de kloof mathematisch bespeelbaar. Afspraak komende zaterdag in het Parc des Princes, tegen Lens. Philippe Clement komt met AS Monaco dan weer dicht bij een Champions League-plaatsje na hun vijfde zege op rij.
Lees verder

LIVE. Benzema mist twee penalty's in vijf minuten, Real Madrid op weg naar de drie punten
Real Madrid is voorlopig op weg naar de zege op het veld van Osasuna. Alaba bracht de Madrilenen al snel op voorsprong, maar Budimir maakte meteen gelijk. Net voor rust legde Asensio de 1-2 binnen. Kunnen Courtois en co die voorsprong in de tweede helft vasthouden? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Real met Courtois stap dichter bij titel na zege op Osasuna, Benzema mist twee strafschoppen
Leider Real Madrid heeft in LaLiga met 1-3 gewonnen bij Osasuna. Thibaut Courtois was titularis bij Los Blancos. Eden Hazard, die deze week na zijn operatie weer op het trainingsveld verscheen, zat niet in de selectie. En man-in-vorm Karim Benzema miste twee strafschoppen.
Lees verder

LIVE. Oekraïne wil vredesonderhandelingen met Russen in Marioepol
Oekraïne heeft voorgesteld om een "speciale onderhandelingsronde" met Rusland te houden in de havenstad Marioepol. "Die gesprekken zouden één-op-één kunnen zijn, twee-op-twee. Om onze mensen te redden. Azov-militairen, burgers, kinderen, de levenden en gewonden", zegt de Oekraïense toponderhandelaar Mikhailo Podoliak. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
Lees verder

Wimbledon bant Russische en Wit-Russische spelers, Djokovic toont weinig begrip voor beslissing
Op de komende editie van Wimbledon zullen geen Russische of Wit-Russische tennissers welkom zijn, wegens de invasie in Oekraïne. Dat heeft de organisatie woensdag bevestigd. Onder anderen topper Daniil Medvedev, 's werelds nummer twee, zal daardoor het prestigieuze grastoernooi van 27 juni tot 10 juli missen. "Die beslissing is té gek", vindt Novak Djokovic.
Lees verder