Doorgaan naar hoofdcontent

"Ik val altijd op slechte mannen." Nathalie (30) is eeuwige single, seksuoloog Wim Slabbinck geeft raad

HLN
"Ik val altijd op slechte mannen." Nathalie (30) is eeuwige single, seksuoloog Wim Slabbinck geeft raad
"Mijn grootste angst was altijd al om 'een single dertiger' te zijn. En kijk: dat ben ik nu." Voor haar dertigste wou Nathalie met een man samen een toekomst uitbouwen. Maar ze valt telkens op de verkeerde types. "Mannen waarvoor ik veel moeite moet doen, maar die zelf geen interesse in me hebbeen." Ze ontwikkelt stilaan een angst om zich open te stellen en begint de hoop te verliezen. Seksuoloog Wim Slabbinck geeft haar gericht datingadvies. "Vis in een vijver die kwaliteit biedt."
Lees verder

Indrukwekkend protest van vrouwen voor Russische ambassade in Estland
Voor de derde dag op rij vinden er in de hoofdstad van Estland protesten plaats tegen de oorlog in Oekraïne. Een groepje vrouwen verzamelde vandaag voor de Russische ambassade in Tallinn om de gruwel aan te klagen die Russische soldaten plegen tegen vrouwen en kinderen in Oekraïne.
Lees verder

Jumbo-Visma-renner Milan Vader (26) blijft in ziekenhuis na zware val in Baskenland
Milan Vader is ernstig gewond geraakt bij een val in de vijfde etappe van de Ronde van het Baskenland. De 26-jarige Nederlander van Jumbo-Visma werd vervolgens met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bilbao. Daar wordt hij behandeld aan verschillende verwondingen. Zijn toestand is stabiel, meldt de woordvoerder van de ploeg. Vader blijft voorlopig in het ziekenhuis om te herstellen.
Lees verder

Drugsmaffia gebruikt 'nepbananen' om cocaïne te smokkelen
De Colombiaanse drugsmaffia heeft weer een nieuwe methode gevonden om cocaïne naar Europa te smokkelen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van 'nepbananen' die volgepropt worden met drugs. De politie ontdekte vijftig van die dozen, goed voor meer dan honderd kilo cocaïne.
Lees verder

Gigantische cannabisboerderij ontmanteld in Spanje
De Spaanse politie heeft in het noorden van het land een gigantische industriële boerderij ontmanteld met 415.000 cannabisplanten, verspreid over 67 hectare in open lucht en met een geschatte marktwaarde van 30 miljoen euro. Het gaat om "de grootste cannabisplantage" ooit ontdekt in Europa, zeggen de Guardia Civil en de politie van de regio Navarra in een gezamenlijke verklaring.
Lees verder

Kan charmeoffensief het imago van Linda de Mol redden? "Het hele gebeuren was duidelijk opgezet met de fotograaf"
Ooit had Linda de Mol (57) alles: rijk, succesvol, een geslaagd huwelijk. Maar sinds ze in opspraak kwam door het grensoverschrijdend gedrag van haar ex Jeroen Rietbergen (50), stapelen de schandalen zich op. Dat Linda thuis vluchtelingen opvangt, zou een 'publiciteitsstunt' zijn. En neef John-ny (43) doet haar imago ook al geen goed. "Hij zou geprobeerd hebben z'n ex te wurgen."
Lees verder

Yannick Carrasco wil Man City en De Bruyne uit Champions League kegelen: "Door een collega-Duivel gewipt worden, zou toch wat pijn doen"
El retorno. Yannick Carrasco (28) keert terug uit schorsing en wil Atlético vanavond voorbij Man City leiden. "Mijn rode kaart in Porto? Die speler speelde cinema", vertelt hij in een interview met 'Pickx+ Sports'.
Lees verder

Griekenland versoepelt coronamaatregelen met oog op het toeristische zomerseizoen
In Griekenland worden de laatste coronamaatregelen de komende weken opgeheven. Op die manier wil de regering het toeristische zomerseizoen met man en macht proberen te redden.
Lees verder

Natuurpunt lanceert digitale nestkaart om vogelnesten op te volgen
Natuurpunt lanceert een digitale nestkaart waarin vrijwilligers informatie kunnen bundelen die ze verzamelen uit nesten en nestkasten van vogels. Dat meldt de organisatie woensdag.
Lees verder

Frank James (62) nu officieel verdacht van schietpartij in New Yorkse metro, maar nog niet opgepakt
De 62-jarige Frank James wordt nu officieel genoemd als verdachte voor de schietpartij in de New Yorkse metro, waarbij meer dan 20 gewonden vielen. Amerikaanse media en persagentschap Belga verklaarden eerst dat de man is opgepakt, maar dat is niet het geval.
Lees verder

Italië krijgt eerste schijf van 21 miljard euro uit Europees coronaherstelfonds, België moet het doen met 5,9 miljard
De Europese Commissie heeft woensdag een eerste schijf van Europees relancegeld uitbetaald aan Italië, goed voor een bedrag van 21 miljard euro waarvan 10 miljard aan subsidies en 11 miljard aan leningen. In totaal krijgt Italië 191,5 miljard euro om de economie terug op de rails te zetten na corona.
Lees verder

Julia (91) van café Bostella neemt afscheid van haar klanten: "De zaak heeft haar al die tijd rechtgehouden, maar nu is ze op"
Emotioneel moment deze week in Café Bostella, wereldberoemd in Essen en omstreken. Cafébazin Julia Van den Bergh (91), een van de oudste van het land, kwam afscheid nemen van haar klanten. Ze stond al een tijdje zelf niet meer achter de toog omdat ze regelmatig een nierdialyse ondergaat. Nu heeft ze beslist om met die behandeling te stoppen. De dag dat Julia sterft, zal ook het café voorgoed dichtgaan. "Ze heeft zelf die beslissing genomen en wij vinden dat enorm moedig", vertelt dochter Lea. Ode aan een monument. Ode aan een cafébazin met een hart van goud.
Lees verder

BV 24/7. Twee mollen op één foto en Anouk Matton is trots op haar gezin
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

BINNENKIJKEN. Deense prins Joachim vindt eindelijk koper voor Franse vakantievilla
De Deense prins Joachim (52) heeft zijn zomerhuis in Frankrijk eindelijk verkocht. Bijna zes jaar nadat de tweede zoon van koningin Margrethe (81) het pand te koop zette, is er een koper gevonden, bevestigt de makelaar aan het Deense blad 'Ekstra Bladet'.
Lees verder

Een duik in een bad vol wijn? De kracht van vinotherapie: "Het werkt ontstekingsremmend"
Een fris glas rosé op het terras met vrienden, een gezellig glaasje rood voor de televisie of een volmondige 'ja' op de vraag "Wit wijntje?" na een vermoeiende dag: het kan heerlijk deugd doen. Maar wist je dat ook baden in wijn bijzonder heilzaam is? Maak kennis met vinotherapie. "In de schil van de blauwe druif zit een krachtige antioxidant."
Lees verder

Ook Nederlandse versie van 'De verraders' zorgt voor ophef: "Ik vind dit misselijkmakend"
Niet alleen bij ons, maar ook in Nederland zorgt 'De verraders' voor heel wat ophef. Zo is deelneemster Esmée van Kampen, een zangeres en actrice, woest op de makers van het programma, omdat ze vindt dat ze verkeerd is neergezet. Na de uitzending van de meest recente aflevering werd de zangeres via de sociale media hard aangepakt door kijkers, en dat pikt Van Kampen niet.
Lees verder

LIVE BRABANTSE PIJL. Alles te herdoen in regenachtige omstandigheden, nog drie plaatselijke rondjes in Overijse
Weer koers in België, met de Brabantse Pijl duiken we op en over de heuvels rond Overijse. Wie volgt titelverdediger Tom Pidcock op? En poetst de tandem Evenepoel-Alaphilippe het blazoen in de voorjaarsklassiekers van Quick-Step Alpha Vinyl op? U volgt het allemaal LIVE op deze pagina.
Lees verder

CELEB 24/7. Paris Hilton & Christina Aguilera zetten samen de bloemetjes buiten en Katy Perry ziet het groots
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

De hype is nog lang niet over: dit jaar opnieuw 80 nieuwe padellocaties
Er komen dit jaar opnieuw zowat tachtig padellocaties bij. Dat blijkt uit cijfers van Tennis Vlaanderen, die Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) geeft op vraag van Maaike De Rudder (CD&V).
Lees verder

Football Talk. Open training Club lokt veel fans - Erik ten Hag zo goed als zeker nieuwe coach van Manchester United
KV Mechelen heeft zijn licentie voor volgend seizoen (2022-2023) beet. "Een blijk van vertrouwen in het toekomstplan van onze club", vertelt CEO Frank Lagast. Voor het behalen van de licentie was de kapitaalsverhoging van vijf miljoen euro, die er kwam na moeizame onderhandelingen, broodnodig. "We bewandelen een pad zonder grote, externe investeerders. We beseffen dat zulke investeerders de club misschien sneller stappen kunnen laten zetten. Tóch kiezen we bewust voor onze weg", klinkt het nog bij Lagast. (ABD)
Lees verder