Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 april 2022

Gemeente Zottegem: Maand van de Markt: ontdek de Zottegemse dinsdagmarkt!

Maand van de Markt: ontdek de Zottegemse dinsdagmarkt!
De Zottegemse dinsdagmarkt lokt elke week heel wat volk. Om de bezoekers en marktkramers te bedanken wordt een winactie georganiseerd door Stad Zottegem. Bij elke aankoop verzamelen bezoekers stempels op een kaart. Bij afgifte van de kaart maken de marktbezoekers kans op leuke prijzen! 
Lees verder

Circus Ronaldo: acrobatie in het park
Van 14 tot en met 17 april strijkt Circus Ronaldo neer in het Egmontpark. Met de voorstelling Sono io worden bezoekers ondergedompeld in een magische wereld vol acrobatie, theater en muziek. De voorstelling komt er door een samenwerking tussen de cultuurhuizen van Zottegem, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Merelbeke. 
Lees verder

Grote Boekenverkoop Route 42: zaterdag 23 april
De Grote Boekenverkoop van Route 42 vindt plaats op 23 april in de feestzaal Bevegemse Vijvers. Alles wordt verkocht aan 1 EUR per stuk. Inschrijven is niet nodig en iedereen is gratis welkom! 
Lees verder

Heraanleg fietspaden en wegdek Ten Ede (N462) in Zottegem: werken starten op 19 april
Op dinsdag 19 april start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van de fietspaden op Ten Ede (N462). De weg wordt plaatselijk volledig afgesloten en alle verkeer moet omrijden. De werken duren tot midden mei 2022. Alle info op wegenenverkeer.be/zottegem.  
Lees verder