Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 april 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Bekendmaking aanpassing gebruiksreglement sporthallen Bruultjeshoek en Loerenboske

Bekendmaking aanpassing gebruiksreglement sporthallen Bruultjeshoek en Loerenboske
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 28 maart 2022 betreffende de aanpassing van het gebruiksreglement van sporthallen Bruultjeshoek en Loerenboske, wordt ter kennis gebracht via publicatie op de website, vanaf 4 april 2022.
Lees verder

Clemenceaustraat vier dagen onderbroken aan Octopus
Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 april zal de Clemenceaustraat onderbroken zijn ter hoogte van de Octopusschool. Een aannemer zal er in opdracht van het gemeentebestuur de klinkers vervangen door beton. Bij verkeer zorgen de klinkers en riooldeksels nu voor lawaai.
Lees verder

Twee weken Proximus-werken langs Mechelsesteenweg
Voor de invoering van sneller internet moet Proximus vanaf 25 april werken uitvoeren aan hun netwerk langs de Mechelsesteenweg. Van aan Heiveld tot net voorbij de Lombaardstraat moeten ze werken onder het fietspad. Ter hoogte van de werfzone moeten fietsers het fietspad aan de overkant gebruiken.
Lees verder

Oprit R6 aan Mechelsesteenweg vier dagen gesloten
Als gevolg van enkele verzakkingen zal het Agentschap Wegen en Verkeer de oprit van de R6 aan de Mechelsesteenweg opnieuw aanleggen. De werken starten op dinsdag 19 april. Op vrijdag 22 april moet alles klaar zijn.
Lees verder

OV/2021/180 - Bekendmaking beslissing omgevingsvergunning deputatie van de provincie Antwerpen voor het wijzigen van de functie exploitatiewoning naar particuliere woning - Berlaarbaan 259B - Marcel Louis Verelst
Lees verder