Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 april 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Vacature: expert wegen en waterlopen

Vacature: expert wegen en waterlopen
Hou je van projecten opvolgen? Is geen water je te diep? Heb je zin om letterlijk en figuurlijk mee te bouwen aan het Sint-Katelijne-Waver van morgen? Wakker je interesse verder aan bij het team van openbare werken. Wil jij schitteren in deze rol?
Lees verder

Hulp nodig met je belastingbrief?
Wie hulp kan gebruiken voor het indienen van zijn belastingaangifte, bieden we in samenwerking met FOD Financiën een helpende hand. Op dinsdag 31 mei organiseren we een zitdag in het gemeentehuis. Ook voor wie die dag niet kan of de aangifte liever thuis in orde maakt, is er een oplossing.
Lees verder

Openbaar onderzoek Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Regionaalstedelijk gebied Mechelen
De Vlaamse overheid maakt een uitvoeringsplan om ruimte te creëren voor groen en water, bedrijvigheid, wonen en andere stedelijke functies met bijzondere aandacht voor duurzame mobiliteit. Reageren op het ontwerp kan van 2 mei tot 30 juni. Op 1 juni is er een infomarkt.
Lees verder

OV/2022/031 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen van een inpandig terras tot veranda - Berkenhoekstraat 10 - Verbiest NV
Lees verder

OV/2022/006 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het isoleren en bepleisteren van de gevels - Lange Zandstraat 119 - David Cauwels
Lees verder