Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 2 april 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Mechelen vernieuwt fiets- en voetpad Liersesteenweg

Mechelen vernieuwt fiets- en voetpad Liersesteenweg
De stad Mechelen zal de komende maanden de voet- en fietspaden langs de Liersesteenweg tussen de R6 en de Vrouwvliet heraanleggen. De werken starten op 4 april. Uiteraard hebben de werkzaamheden een impact op het verkeer.
Lees verder

Foto's Seniorennamiddag
Tijdens de uitgestelde Seniorennamiddag op 25 maart genoten honderden senioren van een gezellige tijd samen. Onze fotografen waren er ook. Bekijk de foto's in ons fotoalbum.
Lees verder

Skatedorp XL tijdens de paasvakantie
Fan van skateboarden? Van 3 tot 20 april breiden we ons gewone skatepark achter het gemeentehuis fors uit met extra skatetoestellen! En dat is nog niet alles. Woensdag 6 en 13 april krijg je tips en tricks van een professional en voorzien we nog meer toestellen.
Lees verder

Buitenspeeldag op woensdag 20 april
Na een onderbreking van twee jaar vindt de Buitenspeeldag in 2022 opnieuw plaats op woensdag 20 april. Alle kinderen zijn welkom op het binnenplein van het gemeentehuis. Springkastelen, gocarts, circusstand, knutselen, eendjes vissen, kleuterstad, ... Er valt van alles te beleven!
Lees verder

Fietsbieb zamelt fietsen in voor Oekraïense vluchtelingen
De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd. Ook onze Fietsbieb wil haar steentje bijdragen. Heel de maand april zamelen ze kinder- en volwassenfietsen in. Die zullen ze vervolgens uitlenen aan kinderen uit Oekraïne die hier in België onderdak hebben gevonden.
Lees verder