Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 april 2022

Gemeente Mol: Voetbalwedstrijd Wezel Sport – ASV Geel verhuist noodgedwongen naar Dessel

Voetbalwedstrijd Wezel Sport – ASV Geel verhuist noodgedwongen naar Dessel

De voetbalwedstrijd Wezel Sport tegen ASV Geel van zondag 24 april om 15 uur wordt gespeeld in het Armand Melis Stadion in Dessel. Dat besliste de gemeentelijke veiligheidscel op basis van een risicoanalyse door de politiediensten. Het gemeentebestuur en Wezel Sport vragen begrip voor deze beslissing. We roepen zoveel mogelijk supporters op om hun ploeg te steunen en de verplaatsing naar Dessel te maken.

Lees verder

Creatievelingen gezocht voor kunstenaarsmarkt Mon Mol Martre op 6 en 7 augustus

Ben je creatief en toon je dit graag aan anderen? De dienst toerisme zoekt artiesten die tijdens Mon Mol Martre hun kunsten willen tonen. De kunstenaarsmarkt vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 augustus. Ook dit jaar installeren we ons langs de oevers van de Molse Nete. Interesse? Schrijf tussen 19 april en 31 mei in.

Lees verder

Doorgangsverbod aan De Maat op zaterdag 23 april voor De Molse 60

Op zaterdag 23 april van 9 tot 19 uur voert het gemeentebestuur een doorgangsverbod in op de Postelsesteenweg ter hoogte van de baileybrug. We voorzien een omleiding via Zilvermeerlaan - Wolfsbos - Nieuwedijk en Puttendijk (Dessel) - Den Diel. Horecazaken blijven wel bereikbaar. De tijdelijke maatregelen zorgen ervoor dat het grote wandelevenement De Molse 60 veilig door kan gaan.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

Het gemeentebestuur zoekt drie halftijdse poetsmedewerkers in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3. Interesse? Solliciteer tot en met 8 mei via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder