Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 8 april 2022

Gemeente Mol: Medisch verslag 7 april: “Effect paasvakantie laat nog op zich wachten”

Medisch verslag 7 april: "Effect paasvakantie laat nog op zich wachten"

Hoewel de paasvakantie al volop gestart is, blijft de druk op het beddenhuis voorlopig gelijk in vergelijking met vorige week. 20 coronapatiënten liggen op verschillende afdelingen en twee patiënten op de afdeling intensieve zorgen. Het ziekenhuis moet geen reguliere zorg afschakelen, maar de verwachte daling volgende week is enorm welkom. De personeelsuitval door ziekte blijft hoog met 8%, wat uiteraard extra druk met zich meebrengt.

Lees verder

Samen tegen vallen: doe mee aan de Week van de Valpreventie van 25 tot 29 april

Onder het motto 'Eén tegen allen, allen tegen vallen' daagt het gemeentebestuur inwoners uit om mee te doen aan de Week van de Valpreventie. Van maandag 25 tot en met donderdag 28 april staan er allerlei activiteiten op het programma. Daarnaast roepen we je op om tot vrijdag 29 april actief mee te werken aan acties rond valpreventie. Uiteraard belonen we jullie met leuke verrassingen! Alle informatie en details vind je op www.gemeentemol.be/valpreventie. Doe jij mee?

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur per week). Het gaat over een contract voor bepaalde duur (drie maanden met kans op verlenging) en met snelle indiensttreding, niveau IFIC (voorafname). Solliciteer zo snel mogelijk en ten laatste op 27 april via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Online afsprakenmodule uitgebreid: vanaf nu ook zelf aanmelden via link

Vanaf nu kan je je voor alle online gemaakte afspraken zélf aanmelden bij de juiste dienst, zonder langs de informatie- en onthaalbalie te passeren. De enige voorwaarde is dat je over een e-mailadres beschikt, dat je bij het maken van de online afspraak doorgeeft bij je contactgegevens. Een dag voor je afspraak ontvang je een herinneringsmail met een link om je aan te melden. Klik hierop van zodra je plaatsneemt in de wachtzaal en een medewerker komt je halen. Zo eenvoudig is het!

Lees verder