Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 april 2022

Gemeente Mol: GIBBO Galbergen zoekt leraar beroepsgerichte vorming Metaal

GIBBO Galbergen zoekt leraar beroepsgerichte vorming Metaal

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leraar beroepsgerichte vorming (BGV) voor het vak metaal vanaf 19 april tot einde schooljaar. Stel je kandidaat via directie.gibbo@gemeentemol.be of 014 31 87 42.

Lees verder

Parcours fietsexamen zesdejaars vanaf 2 april bewegwijzerd. Oefenen maar!

Vanaf zaterdag 2 april is het oefenparcours voor het fietsexamen bewegwijzerd door het Centrum. Leerlingen van het zesde leerjaar kunnen tijdens de paasvakantie samen met hun ouders volop oefenen. Op www.gemeentemol.be/fietsexamen vind je een presentatie met alle info over het fietsexamen en hoe je je kan voorbereiden.

Lees verder

Bekijk aanbod Grabbelpas zomervakantie voor kinderen met een beperking

Met het vrijetijdsaanbod Grabbelpas willen we alle kinderen een deugddoende vakantie bezorgen. Met een rolstoelvriendelijk en prikkelarm aanbod verwelkomen we ook rolstoelgebruikers en kinderen met ASS/hoogsensitief. Benieuwd welke activiteiten exclusief zijn voor kinderen met een beperking? Je vindt de grabbelpasbrochure via www.gemeentemol.be/grabbelpas en blader door naar pagina 39. Inschrijven voor de loting kan vanaf maandag 4 april (19 uur) en voor maandag 18 april (23 uur).

Lees verder

Werk mee aan de mobiliteit van de toekomst in de Kempen tijdens 2e werkatelier

Vervoerregio Kempen organiseert op dinsdag 19 april om 18.30 uur een tweede werkatelier rond mobiliteit van de toekomst. Dit atelier vindt plaats in het IOK, Antwerpseweg 1 in Geel. Heb je zin om mee aan de slag te gaan en duurzame verplaatsingen verder te promoten en ondersteunen? Duik dan in het verslag van de vorige sessie en schrijf je in voor een werkgroep naar keuze via www.vervoerregiokempen.be.

Lees verder