Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 april 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt teamcoach dienst seniorenplus

Gemeentebestuur zoekt teamcoach dienst seniorenplus

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse teamcoach dienst senioren en personen met een beperking in statutair dienstverband, niveau B4-B5 voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer bij voorkeur via het online sollicitatieformulier tot en met 1 mei. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Onderhoudswerken binnenbad Vita Den Uyt vanaf 19 april, zwembad blijft open

Vanaf dinsdag 19 april starten in het overdekt wedstrijdbad van Vita Den Uyt onderhoudswerken. Deze omvatten het bijwerken van de voegvullingen tussen de tegels vanaf de starand tot de bovenrand van het zwembad. Gespecialiseerde duikers voeren de klus uit. Er wordt enkel gewerkt op weekdagen tussen 6 en 14 uur, niet tijdens het weekend. Het zwembad blijft gewoon open, bezoekers ondervinden weinig hinder. Als alles loopt zoals gepland moeten de werken op 6 mei afgerond zijn.

Lees verder

Dienst toerisme uitzonderlijk gesloten op dinsdagnamiddag 19 april

Op dinsdagnamiddag 19 april is de dienst toerisme (Markt 1a) uitzonderlijk gesloten voor opleiding. Dinsdagvoormiddag kan je er nog terecht van 9 tot 12 uur. Vanaf woensdag kan je terug terecht tijdens de openingsuren. Dienst toerisme is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10 tot 15 uur.

Lees verder

Paashaas bezoekt zondagse dieren- en boerenmarkt op 17 april: kom jij ook?

Ook met Pasen, zondag 17 april, kan je een bezoekje brengen aan onze zondagse dieren- en boerenmarkt. Je kan de markt bezoeken van 8 tot 12 uur op het Rondplein en het Santo Tomásplein. Breng je kind(eren) mee, want de paashaas komt langs. Maak bovendien kans op een Mols Kadoke van 250 of een waardebon van 50 euro van één van onze marktkramers tijdens 'Maand van de markt'.

Lees verder