Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 april 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt twee maatschappelijk werkers dienst seniorenplus

Gemeentebestuur zoekt twee maatschappelijk werkers dienst seniorenplus

Het gemeentebestuur zoekt twee maatschappelijk werkers voor de dienst seniorenplus. Het gaat over een voltijds contract voor onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-B3. Solliciteren kan tot en met 22 mei 2022. 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werker

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (30.4/38) maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk. Het gaat over een contractueel dienstverband van bepaalde duur, niveau B tot en met 31 december 2022. Solliciteren kan tot en met 10 mei 2022. 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee halftijdse poetsmedewerkers aan huis

Het gemeentebestuur is op zoek naar twee halftijdse poetsmedewerkers aan huis. Het gaat over een contract voor onbepaalde duur, niveau D. Heb je interesse? Solliciteer tot en met 18 mei 2022 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt elektricien

Het gemeentebestuur is op zoek naar een voltijds technisch assistent elektriciteit-klusjesman. Het gaat over een contract voor onbepaalde duur, niveau D, salarisschaal D1-D3. Solliciteer tot en met 22 mei via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder