Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 april 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt een voltijdse schrijnwerker

Gemeentebestuur zoekt een voltijdse schrijnwerker

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse schrijnwerker/klusjesman in contractueel dienstverband. Het gaat over een contract onbepaalde duur, niveau D in salarisschaal D1-D3. Solliciteer bij voorkeur via het online sollicitatieformulier tot en met 24 april. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Schrijf snel in voor vrije plaatsen Grabbelpas in de paasvakantie

Je kan nog inschrijven voor enkele activiteiten van de Grabbelpas tijdens de paasvakantie. Je schrijft online in via www.gemeentemol.be/grabbelpas tot twee werkdagen voor de activiteit . Mis je laatste kans niet!

Lees verder

Eénrichtingsverkeer Sint-Theresiastraat tussen rotonde en Koekenberg

Vanaf maandag 4 tot 15 april voert de firma IGM in opdracht van Fluvius grondwerken uit in de Sint-Theresiastraat, gedeelte tussen de rotonde en Koekenberg. De werken nemen vijf dagen in beslag en kunnen enkel bij gunstige weersomstandigheden uitgevoerd worden. Gedurende de werken geldt in de Sint-Theresiastraat éénrichtingsverkeer in de richting van de rotonde, vanaf Koekenberg. Fietsers kunnen de werken steeds in beide richtingen passeren. Het verkeer komende van Achterbos wordt omgeleid via Achterbos, Rollekens, Hannesblok.

Lees verder

Deel je getuigenis en maak samen met ons prachtige 'PAARS'-campagne voor LGBTQ+

Met PAARS, een campagne voor de LGBTQ+-gemeenschap tijdens de maand mei, willen we getuigenissen brengen van onze inwoners waarom meer verdraagzaamheid tegenover diversiteit en LGBTQ+ nog steeds nodig is. Wij zoeken mensen die zelf LGBTQ+ zijn en opkomen voor een open kijk op seksuele voorkeur én mensen die een veilige omgeving willen creëren voor mensen die LGBTQ+ zijn. Ken of ben jij iemand die wil getuigen? Laat het ons weten. Geef je gegevens en verhaal door tot en met 30 april via samenlevingsopbouw@gemeentemol.be of 014 33 16 22. Jouw getuigenis maakt het verschil!

Lees verder