Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 april 2022

Gemeente Mol: “Coronadruk daalt in ziekenhuis. Ook besmettingscijfers fors gedaald”

"Coronadruk daalt in ziekenhuis. Ook besmettingscijfers fors gedaald"

Het aantal coronapatiënten in het Heilig Hartziekenhuis zit in dalende lijn. Datzelfde geldt voor de besmettingscijfers. Zaterdag 23 april worden de laatste vaccinaties gezet in het vaccinatiecentrum. Nadien verdwijnt de tent. Toekomstige vaccinaties gebeuren onder coördinatie van eerstelijnszone Baldemore binnen de eerstelijnszorg, waaronder huisartsen en huisartsenpraktijken.

Lees verder

Verenigingen dit jaar uitzonderlijk GRATIS welkom op Molse Metten!

Molse Metten VZW reserveert op 22 mei voor onze verenigingen een stuk Rondplein waar zij gratis een stand mogen uitbaten. Die dag nemen tientallen gevarieerde marktkramers en animatiestanden het Centrum in. Als Molse vereniging krijg je de kans om naar buiten te komen met jouw aanbod. Als je eten of drinken verkoopt, betaal je normaal een bijdrage van 15 euro. Voor Molse verenigingen is dit ook volledig gratis! Schrijf je voor 30 april in via www.gemeentemol.be/verenigingmolsemetten en verover jouw plekje op Molse Metten!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt een expert hard HR

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse expert hard HR in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau A, salarisschaal A1-A2-A3. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 15 mei 2022. 

Lees verder

Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend onderwijzer lager onderwijs

Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend een onderwijzer lager onderwijs voor een korte 4/5e vervangingsopdracht. Het gaat om een vervanging in het 3de leerjaar van de gemeentelijke basisschool De Zandloper in Rauw. Je start liefst zo snel mogelijk en voorlopig tot en met 2 mei. Op maandag- en vrijdagnamiddag ben je vrij. Interesse om een enthousiast leerkrachtenteam te versterken? Stuur een mail met jouw kandidatuur en curriculum vitae naar silvie.filipowicz@gemeentemol.be.

Lees verder