Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 30 april 2022

Gemeente Edegem: Word rommelmarktkramer

Gemeente Edegem
Word rommelmarktkramer
Geen jaarmarkt zonder rommelmarkt! Op zondag 4 september kan je voor de 44ste keer oude spullen kopen en verkopen.
Lees verder

Het geneesmiddel van morgen wordt getest in Edegem
Wist je dat we in Edegem een 'vroege fase klinisch onderzoekscentrum' hebben? In oktober 2021 opende SGS CPU een hypermoderne faciliteit op de campus van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Wat ze daar onderzoeken, licht Scientific Director en voormalig Edegemnaar Tini Grauwet graag toe.
Lees verder

Organiseer mee de Edegemse burendag
Dinsdag 31 mei van 19 tot 22 uur. Dat is hét moment om samen te komen met je buren voor een gezellige drink. In jullie appartementsgebouw, op straat, op het buurtplein,... maakt niet uit! Elk initiatief, klein of groot is welkom.
Lees verder

Neem deel aan de archeologiedagen
De bodem van de Zuidrand bezit onschatbaar veel archeologische vondsten. Van de steentijd en de twee metaaltijden tot de klassieke oudheid en de vroege middeleeuwen.
Lees verder

Drie kermisplaatsen beschikbaar voor junikermis 2022
Van vrijdag 17 juni tot en met dinsdag 21 juni 2022. is het junikermis in Edegem. Er zijn drie kermisplaatsen beschikbaar van vrijdag 17 juni 2022 tot en met maandag 20 juni 2022 waarvoor kermiskramers zich kandidaat kunnen stellen.
Lees verder

Lezing : defensie in beweging
De Nationale Strijdersbond Edegem nodigt je uit om op 9 mei in hotel De Basiliek te komen luisteren naar Admiraal Michel Hofman.
Lees verder

Kies mee de meest verdienstelijke inwoner van Edegem!
We zijn op zoek naar iemand die onze gemeente op de een of andere manier een beetje mooier, aangenamer, leefbaarder of fijner maakt.
Lees verder

Leerlingen van het zesde leerjaar fietsen doorheen de hele HEKLA-zone
Op vrijdag29 april maken alle leerlingen van het zesde leerjaar van de HEKLA-zone eengrote fietstocht doorheen alle gemeenten. Het gaat om een 800-tal kinderen vande basisscholen uit Hove, Edegem, Kontich, Lint en Aartselaar.
Lees verder