Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 april 2022

Gemeente Boom: Zoek jij al mee paaseieren?

Zoek jij al mee paaseieren?
Van 28 maart tot 24 april kan je in Boom op zoek gaan naar virtuele paaseitjes met de hele familie. Dat is niet alleen een leuke activiteit, je kan er ook nog mooie prijzen mee winnen!
Lees verder

Boomse Sportproevers gaan klimmen
Plezier, actie en je grenzen verleggen. Hou je van een uitdaging? Zorg dat je erbij bent op 22 april. De Boomse Sportproevers gaan dan klimmen bij Intense op de Schorre.
Lees verder

Nodig ook je collega-ondernemers uit voor de nieuwsbrief
We zien het aantal inschrijvingen voor onze nieuwsbrief dagelijks toenemen. Toch zijn er nog Boomse ondernemers die de nieuwsbrief Lokale Economie niet krijgen. Ken je nog mensen die graag op de hoogte gehouden worden van 'Ondernemen in Boom'
Lees verder

Neem jij het mee op tegen de Pink Devils?
Het lokaal bestuur organiseert naar jaarlijkse traditie een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de Gemeente Boom en de Pink Devils. We zijn nog op zoek naar sportieve Boomse ondernemers en Bomenaars om mee te voetballen op 13 mei.
Lees verder

Zet het in je agenda: op 2 juli is er het #BELEEFBOOM muziekfestival
Wij dromen al volop van de zomer, want wij werken momenteel aan een leuk projectje. Op 2 juli kan je vanaf 14u op de Grote Markt in Boom terecht voor ons eerste #BELEEFBOOM Muziekfestival. We maken binnenkort de eerste namen bekend, maar we kunnen alvast zeggen dat het de moeite zal zijn!
Lees verder

April = maand van de markt
In april is het feest op de markt, want ook wij vieren de Maand van de markt. Je kan gedurende de hele maand deelnemen aan een wedstrijd en we plannen ook enkele leuke extraatjes!
Lees verder