Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 april 2022

Gemeente Boom: Diensten lokaal bestuur gesloten op 18 april

Diensten lokaal bestuur gesloten op 18 april
Op maandag 18 april zullen al onze diensten gesloten zijn omdat het paasmaandag is.
Lees verder

Boom middagstad van de 1000 km van Kom op tegen Kanker
Op donderdag 26 mei 2022, tijdens het hemelvaartweekend, strijken enkele duizenden fietsers en supporters neer in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Gemeente Boom is namelijk uitgekozen als een van de middagsteden van de 11de editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.
Lees verder

Gezocht: warmste vereniging, school en buurt voor Kom Op Tegen Kanker
Op donderdag 26 mei 2022, tijdens het hemelvaartweekend, strijken enkele duizenden fietsers en supporters neer in het Provinciaal domein De Schorre te Boom.
Lees verder

Erfgoeddag zet scholen in de kijker
Op 24 april is het de jaarlijkse erfgoeddag. Dit jaar is het thema '150 jaar scholen in Boom'. Een aanrader, want wij hebben enkele prachtige scholen in onze gemeente.
Lees verder

Verkeershinder door heraanleg kruispunt Nieuwstraat - Crequilei in Terhagen
In het najaar van 2021 zijn de werken voor (her)aanleg Crequilei en Schransstraat, rotonde Nieuwstraat en ecobuffer in Terhagen gestart. Vanaf 25 april zal je daardoor vanuit Rumst niet meer richting Boom kunnen rijden.
Lees verder

Heb jij interesse in autodelen? Laat het ons weten voor 15 juni 2022
Momenteel kan je buiten de kantooruren al een auto van het lokaal bestuur gebruiken. We bekijken samen met cambio of er genoeg interesse is om 24u/24u autodelen mogelijk te maken. Heb jij interesse? Vul dan snel de enquĂȘte in.
Lees verder