Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 25 april 2022

Gemeente Balen: Zien, doen en ontdekken tijdens interactieve expo: 'De wereld van Leo Timmers'

Zien, doen en ontdekken tijdens interactieve expo: 'De wereld van Leo Timmers'
Vanaf 2 mei kan je de interactieve tentoonstelling met originele prenten, een boekenbad, audio-vertelling, figuren uit de boeken en natuurlijk alle prentenboeken van auteur Leo Timmers komen ontdekken in VC De Kruierie. Jong of oud, iedereen is welkom!
Lees verder

Geef je mening over de toekomst van onze democratie en staatsstructuur
Lees verder

Auteurslezing KennisMaker(s): op eigen kracht
Olivier en ZoĆ« reizen al enkele jaren op eigen kracht de wereld rond. Hun boek 'op eigen kracht' is ontstaan uit reiservaringen en bevat tal van tips om je te inspireren. Schrijf je gratis in voor deze auteurslezing (5 mei, 20u) via vrijetijd.balen.be of aan de balie van VC De Kruierie.
Lees verder

Doe mee met de fiets- en wandelzoektocht van VVV Balen
Dankzij VVV Balen kan je op een leuke manier Balen al wandelend of al fietsend ontdekken. De zoektochten zijn tot eind augustus te koop aan de balie van VC De Kruierie voor 5 euro per zoektocht. Breng na afloop je formulier terug binnen bij VC De Kruierie en maak kans op een mooie prijs.
Lees verder

Gezocht: verenigingen om zomerbar Pastorij Olmen uit te baten in juli
Komende zomer wordt de tuin van de Pastorij van Olmen opnieuw het decor voor de hippe zomerbar. Wil jij met je vereniging een centje bijverdienen om de kas te spijzen? Stel je dan snel kandidaat via het e-loket. Er zijn nog drie data in juli beschikbaar.
Lees verder