Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 april 2022

Gemeente Balen: Tip van de Bib: Luuk en Lotje - Het is Pasen

Tip van de Bib: Luuk en Lotje - Het is Pasen
Het is Pasen en Luuk en Lotje gaan eieren zoeken op de boerderij van boer Teun. Ze zoeken in het kippenhok, in de wei bij de lammetjes en in de stal bij de konijnen. Thuis gaan ze alle eieren mooi versieren. Prentenboek met vrolijke, sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.
Lees verder

Medisch coördinatieoverleg: "Vaccinatie- en testcentrum verdwijnen binnenkort"
Lees verder

Einde Molenstraat (tegen Markt) afgesloten vanaf 22 april
Op vrijdag 22 april wordt de verkeerssituatie in de Molenstraat heringericht, als voorbereiding op de werken voor een bouwproject op de hoek van de Molenstraat en Markt. Voor de veiligheid van o.a. passerende schoolkinderen wordt het einde van de Molenstraat vanaf dan voor lange tijd afgesloten.
Lees verder

Onderwijs: Zien, doen en ontdekken tijdens interactieve expo: 'De wereld van Leo Timmers'
Vanaf 2 mei kan je gratis de interactieve tentoonstelling met originele prenten, een boekenbad, audio-vertelling, figuren uit de boeken en natuurlijk alle prentenboeken van auteur Leo Timmers komen ontdekken in VC De Kruierie. Reserveren is niet nodig.
Lees verder

Begin Molenstraat (tegen Markt) afgesloten vanaf 22 april
Op vrijdag 22 april wordt de verkeerssituatie in de Molenstraat heringericht, als voorbereiding op de werken voor een bouwproject op de hoek van de Molenstraat en Markt. Voor de veiligheid van o.a. passerende schoolkinderen wordt het begin van de Molenstraat vanaf dan voor lange tijd afgesloten.
Lees verder