Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 april 2022

Gemeente Balen: Gratis tuinhandschoenen bij aankoop Vlaco-compost of -potgrond

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop Vlaco-compost of -potgrond
Wie in april Vlaco-compost of -potgrond koopt op het recyclagepark, krijgt een paar tuinwerkhandschoenen cadeau. Compost is beter voor je bloemen, planten, gazon en het klimaat! Daarnaast wapen je je tuin tegen langere droogte- en hitteperiodes én plotse, felle regenval.
Lees verder

Je lievelingsboeken voorspellen je toekomst
Lees verder

Voetpad t.h.v Steegstraat 26-28 versperd op 8, 11 en 25-29 april
Op vrijdag 8, maandag 11 en van maandag 25 t.e.m. vrijdag 29 april is het voetpad in de Steegstraat 26-28 volledig versperd tussen 6u en 18u. Dit is ongeveer ter hoogte van het politiekantoor. Indien mogelijk wordt een doorgang voor voetgangers voorzien, zoniet moeten zij de weg oversteken.
Lees verder

Tip van de Bib: Isabella gaat naar de kermis (kinderboek)
We kijken allemaal uit naar een nieuwe editie van Balen Jaarmarkt, ook de bib. Daarom gaan we deze week naar de kermis met Vampierfee Isabella. Ga je mee?
Lees verder

Schrijf in voor webinar over nieuwe verbouwpremie (12 mei)
Vanaf 1 juli worden de energiepremies van Fluvius en de Vlaamse renovatiepremie geïntegreerd in de eengemaakte 'Mijn Verbouwpremie'. Dit moet het voor de burger eenvoudiger maken om premies aan te vragen. Schrijf in voor de gratis webinar over deze nieuwe premie op donderdag 12 mei om 19u30.
Lees verder