Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 april 2022

Gemeente Balen: Geen nachtvluchten F16 op paasmaandag

Geen nachtvluchten F16 op paasmaandag
Lees verder

Onderwijs: Week van Krijt, gratis webinars over kansrijk onderwijs
Vzw Krijt organiseert van 2 t.e.m. 6 mei de Week van Krijt. Tijdens de Week van Krijt organiseren ze maar liefst 27 boeiende online workshops, uitwisselingstafels en goede praktijken. Allemaal met een link naar kansrijk en betaalbaar onderwijs. Info: www.aanpakschoolfacturen.be/de-week-van-krijt.
Lees verder

Onderwijs: Antennepunt in Balen voor Huis van het Kind
Opvoeden is niet altijd eenvoudig. Elke leerkracht zit wel eens vast met een vraag of gaat op zoek naar tips of ideeën. We helpen je graag tijdens een persoonlijk gesprek in het antennepunt in VC De Kruierie. Elke 2de en 4de woensdagnamiddag van de maand (14u-17u) kan je er terecht met al je vragen.
Lees verder

Onderwijs: Dag van de Opvoeding op Zilvermeer
Op woensdag 18 mei is er van 13u tot 17u een leuke namiddag op het Zilvermeer rond opvoeden en opgroeien. Deelname is gratis maar je moet wel inschrijven voor 17 mei (zie flyer bij downloads).
Lees verder

Onderwijs: Boekentip: Een zee van liefde
Schrijver en illustrator Pieter Gaudesaboos neemt je mee in 'Een zee van liefde', een prentenboek over verliefd zijn. Men prijst het boek om zijn eenvoud en noemt het meteen een moderne klassieker. Hij won hiermee de prijs én Boon 2022 in de categorie kinder- en jeugdliteratuur.
Lees verder