Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 april 2022

Gemeente Balen: Fietslabelen (4 mei) volzet

Fietslabelen (4 mei) volzet
De fietslabel-sessie op woensdag 4 mei is helemaal volzet. De eerstvolgende sessie is op woensdag 1 juni (13u-15u30 in de garage van het gemeentehuis op hoek Molenstraat-Vredelaan), enkel op afspraak. Boek vooraf je tijdslot aan de balie van het gemeentehuis of via 014/74 40 40.
Lees verder

Netwerkmoment voor mantelzorgers: schrijf in vóór 2 mei
Lees verder

Buurtrestaurant Balen (menu mei 2022)
Een Buurtrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. Je kan er elke vrijdag (of dinsdag in Den Travoo) terecht op een andere locatie. Vooraf reserveren is verplicht. Bekijk hier het menu van mei.
Lees verder

Fiesta Marbol: muziek en dansfeest ter ere van 30 jaar Marbol (7 mei)
Op zaterdag 7 mei trakteert Marbol voor haar 30ste verjaardag op een supergeweldig muziek- en dansfeest (met o.a. kindertheater en optreden van Moodcollector) op de parking van De Kruierie. Welkom vanaf 16u, aansluitend op familiedag Bokes. Gratis toegang.
Lees verder

Aantal besmettingen in Balen verder gedaald
De forse daling in het aantal besmettingen van vorige week zet zich deze week door, weliswaar in iets mindere vorm. Het aantal besmettingen is vooral gedaald bij alle leeftijdsgroepen onder de 60 jaar (het sterkst bij de dertigers en veertigers). Er is nog een lichte stijging bij de 60'ers en 80+.
Lees verder