Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 april 2022

Gemeente Balen: Doe mee met de (k)eileuke paasbingo

Doe mee met de (k)eileuke paasbingo
Ga met de Paasbingoflyer op zoek naar 15 paasitems in de natuur. Wie een foto van zijn avonturen bezorgt via de Facebook of Instagram van Sport Vlaanderen, maakt kans op een 1 van de 10 bordspelen 'Maya en Moovie vieren feest'. Haal je gratis flyer af aan de infopunten of download online.
Lees verder

Verkeershinder t.h.v. Rijsberg 45 op 4 april
Op maandag 4 april voert Pidpa herstellingswerken uit op het fietspad t.h.v. Rijsbergdijk 45 (iets voorbij dagbladhandel Hoekske richting Balen Centrum). Er is die dag beurtelings verkeer voor auto's richting Centrum. Fietsers moeten op 4 en 5 april afstappen en een stukje over het voetpad verder.
Lees verder

Wereldkeuken in Den Travoo (4 apr)
Maandag 4 april kan je weer komen genieten van de wereldkeuken in Den Travoo. Deze editie ontdekken we de Indische keuken met een overheerlijke Indische curry. Vooraf inschrijven blijft aangeraden om zeker te zijn van je plaats.
Lees verder

Geen treinverkeer tussen Mol en Hasselt dit weekend
Het treinverkeer tussen Mol en Hasselt is volledig onderbroken op zaterdag 2 en zondag 3 april. De vervangbus passeert langs halte 'Balen Markt' (aan de kerk), en dus niét aan 'Balen station' wegens Jaarmarkt. De bus naar Mol passeert om 35 minuten na, die naar Hasselt om 25 minuten na elk uur.
Lees verder

Afvalkalender week van 4 april
maandag 4 april: TEXTIEL route 2 • vrijdag 8 april: GFT
Lees verder