Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Carnavalstoet Balen op zondag 8 mei

Carnavalstoet Balen op zondag 8 mei
Op zondag 8 mei trekt vanaf 14u11 een grootse carnavalstoet door de straten van het Centrum. Die dag geldt er van 12u tot 19u een parkeerverbod in het Centrum.
Lees verder

Maak een afspraak voor fietslabelen (4 mei)
Op woensdag 4 mei kan je tussen 13u en 15u30 gratis je fiets laten labelen in de garage van het gemeentehuis (hoek Molenstraat-Vredelaan). Maak hiervoor vooraf een afspraak aan de balie van het gemeentehuis of via 014/74 40 40.
Lees verder

Schrijf je kinderen nog snel in voor Ronde van Balen
Op maandag 16 mei start de vijfdaagse loopwedstrijd 'de Ronde van Balen' voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Elke avond wordt er om 19u op een andere locatie gelopen. Kleuters kunnen meelopen buiten klassement. Ouders kunnen hun kinderen gratis inschrijven via het e-loket.
Lees verder

Gemeente Balen doet opnieuw mee met 'Maai Mei Niet'
Op negen openbare plaatsen in Balen wordt in mei het gras (deels) niet of minder gemaaid, of worden er wandelpaadjes tussen hoger gras gemaaid. Door deel te nemen aan 'Maai Mei Niet' leggen we een rijkelijk buffet aan voor belangrijke beestjes, zoals bijen en vlinders. Doe ook mee en registreer nu!
Lees verder

Maak afspraak voor bloedinzameling Olmen (5 mei)
Maak nu een afspraak voor de inzameling op donderdag 5 mei van 18u tot 20u in Sporthal Olmen (Schoolstraat). Maak voor je donatie steeds een afspraak via donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800/777 00. Respecteer het uur van je afspraak.
Lees verder