Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 april 2022

Gemeente Balen: Balen zet sobercoins in tegen voordrinken

Balen zet sobercoins in tegen voordrinken
Steeds meer jongeren doen aan 'voordrinken' voor ze op stap gaan, maar dat is niet zonder risico. Om hen te stimuleren om vooraf niet te veel te drinken, lanceert de gemeente Balen vanaf komend weekend sobercoins: jongeren die safe blazen bij aankomst, worden beloond met drie gratis drankbonnen.
Lees verder

Familiefilm paasvakantie: Binti, ik vlog dus ik besta! (GEANNULEERD)
Op donderdag 14 april kan je om 14u in VC De Kruierie gaan kijken naar de familiefilm 'Binti: ik vlog dus ik besta!'. Tickets (3 euro) zijn vooraf verkrijgbaar aan de balie van VC De Kruierie of via vrijetijd.balen.be.
Lees verder

Schrijf in voor gratis webinar rond seksualiteitsbeleving bij kinderen (20 apr)
Lees verder

Buitenspeeldag (20 april)
Op woensdagnamiddag 20 april roepen we je op om buiten te gaan ravotten tijdens de Buitenspeeldag. Dit kan uiteraard bij je thuis, in het bos,... maar je kan je ook inschrijven om te komen buiten spelen aan sportcomplex Bleukens. Schrijf snel in, want er zijn nog maar een aantal plaatsen vrij.
Lees verder

Toon je skate- en stepkunsten tijdens Ramp?Zalig! (14 mei)
Ben jij de nieuwe Tony Hawk? De Seppe Smits van het skaten? Laat het zien tijdens Ramp?Zalig! op zaterdag 14 mei in skatepark De Beeltjens (Westerlo). Inschrijven is verplicht en kan tot 1 mei.
Lees verder