Doorgaan naar hoofdcontent

Eline uit ‘De Mol’ verliest kindje amper 2 maanden na geboorte

HLN
Eline uit 'De Mol' verliest kindje amper 2 maanden na geboorte
Eline Michiels, die in 2017 werd ontmaskerd als 'De Mol' in het gelijknamige tv-programma, heeft triest nieuws gedeeld. Ze heeft afscheid moeten nemen van haar eerste kindje, Eugène, dat op 7 maart geboren werd.
Lees verder

Eline uit 'De Mol' verliest kindje 2 maanden na geboorte
Eline Michiels, die in 2017 werd ontmaskerd als 'De Mol' in het gelijknamige tv-programma, heeft triest nieuws gedeeld. Ze heeft afscheid moeten nemen van haar eerste kindje, Eugène, dat op 7 maart geboren werd.
Lees verder

Opnieuw protest in Boortmeerbeek tijdens gemeenteraad van de laatste kans: "Leg de fusieplannen in de koelkast en begraaf die"
Op het gemeenteplein in Boortmeerbeek verzamelde maandagavond weer een grote menigte om te protesteren tegen de fusieplannen. Het zou de gemeenteraad van het decennium worden. Het F-woord heeft namelijk een andere betekenis gekregen in Boortmeerbeek. Niemand die nog een fusie wil.
Lees verder

Trump: "Onder mijn bewind had Poetin Oekraïne niet durven binnenvallen"
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump (75) beweert dat de Russische president Vladimir Poetin Oekraïne nooit had durven binnenvallen als hij nog president was geweest. "Ik ken Poetin heel goed", zegt hij zaterdag tijdens een rally in Delaware (Ohio). "Er is nul kans dat dit zou zijn gebeurd. Ik heb er met hem over gesproken. Ik wist dat hij het wilde, maar hij wist dat hij het niet kon."
Lees verder

Ook Canada krijgt eigen Songfestival
Canada krijgt een eigen Songfestival. Vanaf 2023 kunnen tien Canadese zangers en zangeressen de strijd met elkaar aangaan op het liedjesfestijn.
Lees verder

Emma Meesseman geeft in eerste match met Chicago Sky meteen visitekaartje af
Chicago Sky heeft in een oefenduel voor de start van het WNBA-seizoen met 77-92 verloren van Dallas Wings. Emma Meesseman toonde zich wel met 24 punten, vijf rebounds en vijf assists in 25 minuten speeltijd.
Lees verder

Ondanks overname door Elon Musk keert Donald Trump niet terug naar Twitter
Voormalig president Donald Trump houdt de eer aan zichzelf en zal niet eens vragen om terug toegang te krijgen tot z'n Twitter-account. Dat schrijft Fox News nu Tesla-topman Elon Musk het sociaal netwerk heeft opgekocht voor 44 miljard dollar.
Lees verder

Overload aan emoties en een stevige portie rock 'n roll: zo klinken de songs van Margriet Hermans in 'Liefde voor Muziek'
"Ik heb nog nooit iemand anders mijn repertoire horen zingen", kan Margriet Hermans na vanavond niet meer zeggen. De nummers van 'la mama' stonden op maandag namelijk centraal in een nieuwe aflevering van 'Liefde voor muziek'. Iets wat op zijn beurt zorgde voor een mix van emoties.
Lees verder

Overload aan emoties en een stevige portie rock 'n' roll: zo klinken de nummers van Margriet Hermans in 'Liefde voor Muziek'
"Ik heb nog nooit iemand anders mijn repertoire horen zingen", kan Margriet Hermans na vanavond niet meer zeggen. De nummers van 'la mama' stonden op maandag namelijk centraal in een nieuwe aflevering van 'Liefde voor muziek'. Iets wat op zijn beurt zorgde voor een mix van emoties.
Lees verder

Brand in varkenshouderij: 500-tal dieren gestorven
In de Groenstraat in Sint-Margriete, deelgemeente van Sint-Laureins, is woensdagavond een brand uitgebroken in een varkenshouderij.
Lees verder

Europese Centrale Bank roept op tot wereldwijde regulering cryptomunten
Fabio Panetta, bestuurder van de Europese Centrale Bank (ECB), heeft tijdens een toespraak in New York opgeroepen tot een wereldwijde regulering van cryptomunten. Dat moet systeemrisico's voorkomen. De marktwaarde van crypto is volgens Panetta die van de Amerikaanse subprime-hypotheken overstegen. Die lagen aan de basis van de laatste grote financiële crisis.
Lees verder

Football Talk. Dejaegere scoort en promoveert met Toulouse naar Ligue 1
Brecht Dejaeghere heeft zich met Toulouse verzekerd van promotie naar de Franse hoogste klasse. Het elftal van coach Philippe Montanier (ex-Standard) won op de 35ste speeldag in de Ligue 2 met 2-0 van Niort, waardoor het niet meer uit de top twee kan zakken. Dejaegere scoorde het eerst doelpunt.
Lees verder

Football Talk. Porto verliest voor het eerst na 58 competitieduels zonder nederlaag - Mitrovic bekroond in Premiership
FC Porto heeft op de 31ste speeldag in de Portugese voetbalcompetitie met 1-0 verloren van Braga. Zo kwam er een einde aan een reeks van 58 wedstrijden zonder nederlaag. De vorige dateerde van 30 oktober 2020 (2-3 tegen Paços de Ferreira).
Lees verder

Gemeenteraad stemt niet over principiële beslissing tot samenvoeging Boortmeerbeek en Mechelen
Met 13 voor, 6 tegen, en 3 onthoudingen besloot de gemeenteraad agendapunt 18, de 'principiële beslissing tot samenvoeging van de gemeente Boortmeerbeek en de stad Mechelen', niet aan te nemen.
Lees verder

Sensatie op WK snooker: Neil Robertson lukt 147-maximumbreak
De Australiër Neil Robertson heeft op het WK snooker in het Engelse Sheffield een maximumbreak neergezet. Hij deed dat in het negentiende frame van zijn wedstrijd uit de tweede ronde tegen de Engelsman Jack Lisowski.
Lees verder

Russische buitenlandminister Sergej Lavrov waarschuwt voor derde wereldoorlog
De Russische buitenlandminister Sergej Lavrov heeft tegen Russische staatsmedia gezegd dat er een "reëel" gevaar is dat er een derde wereldoorlog komt. Wel zou Rusland zo'n oorlog ontoelaatbaar vinden, stelt hij. Ook wil de Rusland de "kunstmatige" risico's op een nucleaire oorlog verminderen.
Lees verder

Rik Verheye over zijn opmerkelijke transformatie in 'Nonkels': "Metamorfose duurde 3,5 uur"
Wie vorige week de trailer van 'Nonkels' gezien heeft, moest wellicht twee keer kijken, maar Rik Verheye - die bijna niet te herkennen is in de nieuwe fictiereeks - speelt wel degelijk één van de hoofdrollen in de serie. In de 'De Cooke & Verhulst Show' vertelde de 35-jarige 'Callboys'-acteur alvast wat meer over zijn make-over.
Lees verder

Agent die twee mensen doodschiet in Parijs in hechtenis genomen
Een Franse politieagent die zondag in Parijs twee mensen doodschoot in een auto die naar verluidt in de richting van politie reed, is in hechtenis genomen. Hij wordt ondervraagd en de IGPN, een speciale eenheid die belast is met het onderzoeken van het optreden van politieagenten, is ingeschakeld.
Lees verder

Twitter-directeur aan werknemers: "Werk blijft voorlopig hetzelfde"
Twitter-directeur Parag Agrawal sprak maandag via een videoverbinding met de werknemers van Twitter, nadat het nieuws dat het Twitter-bestuur het bod van Elon Musk om het bedrijf over te namen aanvaard had.
Lees verder

Johnny Depp verklaart op proces dat hij slachtoffer was van huiselijk geweld
De Amerikaanse acteur Johnny Depp heeft op het proces wegens smaad tegen zijn ex-vrouw Amber Heard verklaard dat hij slachtoffer was van huiselijk geweld. In de rechtbank in Fairfax County in de Amerikaanse staat Virginia vroeg zijn advocaat Camille Vasquez maandag of hij ook slachtoffer is van huiselijk geweld. "Ja, dat ben ik", reageerde de acteur.
Lees verder