Doorgaan naar hoofdcontent

Cristiano Ronaldo deelt ontroerende foto van pasgeboren meisje na verlies van tweelingzoontje

HLN
Cristiano Ronaldo deelt ontroerende foto van pasgeboren meisje na verlies van tweelingzoontje
Cristiano Ronaldo heeft een aangrijpende foto gedeeld van zijn pasgeboren dochtertje op schoot. Ze komt thuis na het verlies van haar tweelingbroertje. De Portugees speelde wegens het verlies niet mee tegen Liverpool, maar traint ondertussen wel weer mee bij Manchester United.
Lees verder

"Mama was de belangrijkste persoon in mijn leven": Tadej Pogacar in Slovenië na verlies schoonmoeder in spe
Tadej Pogacar en zijn vriendin Urska Zigart zijn om familiale redenen onverwacht naar Slovenië gevlogen. Aanvankelijk was het gissen naar de toedracht, tot Zigart in een Instagram-post afscheid nam van haar moeder. "Dit verlies valt mijn familie zwaar, mijn mama was mijn beste vriendin."
Lees verder

Gefrustreerde Vertonghen heeft het helemaal gehad met spelbederf, toont hij met opvallende tweet: "Het voetbal moet echt, echt veranderen"
Jan Vertonghen (34) is boos. De Belgische recordinternational heeft het compleet gehad met spelbederf, zo toont hij met een opvallende tweet. De verdediger van Benfica is voorstander om effectieve speeltijd in te voeren om onder meer tijdrekken tegen te gaan.
Lees verder

Veerle en Nick uit 'Blind getrouwd' verwelkomen dochtertje Noé
Heuglijk nieuws! Veerle en Nick, die de liefde vonden in het tv-programma 'Blind getrouwd', hebben hun tweede dochtertje verwelkomd. Het meisje kreeg de naam Noé mee. Dat maakt Veerle bekend op sociale media.
Lees verder

"Na twintig jaar doet dit echt pijn": acteur Bart Van Avermaet reageert op uitbesteding 'Thuis'
Deze middag raakte bekend dat de VRT de productie van de soap 'Thuis' wil uitbesteden. Dat betekent dat de 70 personeelsleden naar een ander bedrijf moeten overstappen. En dat slaat in als een bom, zegt Bart Van Avermaet, die al twintig jaar Waldek speelt in 'Thuis'.
Lees verder

Nieuwe wending in verdwijningszaak Maddie McCann
Op verzoek van de Portugese politie is in een Duitsland een verdachte aangeklaagd in het onderzoek naar de verdwijning van de Britse Maddie McCann. Dat heeft het parket van Portimao donderdagavond bekendgemaakt.
Lees verder

Camille kondigt vierde show in Lotto Arena aan
Het gaat hard voor Camille. De jonge zangeres kreeg in 'De Cooke & Verhulst Show' te horen dat ze nog een extra concert in de Lotto Arena kan toevoegen aan haar agenda. Dat betekent dat de winnares van 'The Masked Singer' vier keer in de Antwerpse muziekzaal staat.
Lees verder

Football Talk. Barcelona knoopt weer aan met zege - Bommelding bij Maguire thuis - Kompany opgenomen in Premier League Hall of Fame
Na twee opeenvolgende verliezen weet Barca weer wat winnen is. De mannen van Xavi boekte een nipte 1-0-overwinning op het veld van Real Sociedad. Aubameyang scoorde in de elfde minuut. Het is al zijn achtste goal in tien wedstrijden voor Barcelona.
Lees verder

Jonny Clayton wipt na zege in Aberdeen over Van Gerwen in de Premier League
Jonny Clayton heeft haasje-over gedaan bij Michael van Gerwen in de Premier League darts. De Welshman won de elfde speelronde in Aberdeen door in een turbulente finale zijn concurrent te verslaan. In de tussenstand heeft Clayton nu 26 punten, Van Gerwen heeft er 25.
Lees verder

Het pakkende verhaal achter een tragische foto: Victor (79) ging brood halen, maar keerde niet meer terug
Victor Gubarev (79) ging in Charkiv even de deur uit om brood te kopen. Levend zou hij niet meer terugkeren. Tijdens plotse beschietingen werd de bejaarde man getroffen door een granaatscherf. Zijn ongeruste dochter Yana Bachek vond hem enkele minuten later op de stoep voor zijn appartementsblok. Op dit tragische beeld wordt ze ondersteund door haar partner, de echtgenote van Gubarev kijkt verslagen toe.
Lees verder

WHO beveelt coronapil Pfizer aan: "Verreweg de meest krachtige behandeling tegen Covid-19"
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt de coronapil van farmaceut Pfizer aan voor patiënten met een hoog risico op complicaties van een corona-infectie. Een analyse van de WHO laat zien dat de behandeling het risico op ziekenhuisopname door Covid-19 drastisch vermindert.
Lees verder

LIVE. Zelensky: Rusland verwerpt voorstel wapenstilstand tijdens Pasen
Rusland zou een voorstel hebben verworpen om de wapens neer te leggen tijdens het orthodoxe paasfeest, dat zaterdag begint en zondag eindigt. Dat zegt de Oekraïense president Zelensky. De fysieke schade aan de gebouwen en infrastructuur van Oekraïne als gevolg van de Russische invasie bedraagt tot nu toe ongeveer 60 miljard dollar, schat de Wereldbank. Dit bedrag zal nog oplopen omdat de oorlog nog voortduurt. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
Lees verder

Partijraad CD&V geeft Coens mandaat om reglement voorzittersverkiezingen voor te bereiden
De partijraad van CD&V heeft partijvoorzitter Joachim Coens het mandaat gegeven om het reglement voor de voorzittersverkiezingen voor te bereiden. Dat reglement en de precieze timing van de verkiezingen zal besproken worden op een volgende partijraad. Dat blijkt uit een communicatie van Coens aan de CD&V-leden.
Lees verder

"Frankrijk vaardigt arrestatiebevel uit tegen voormalige Nissan-topman Carlos Ghosn"
Frankrijk heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Carlos Ghosn, de voormalige directeur van automakers Renault en Nissan. Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal. De Franse autoriteiten gaven ook arrestatiebevelen uit tegen vier individuen die verbonden zijn aan een autodealership in Oman. Zij zouden Ghosn geholpen hebben miljoenen euro's van Renault weg te sluizen.
Lees verder

NYT: Donald Trump Jr. wil getuigen voor commissie die bestorming Capitool onderzoekt
Donald Trump junior, zoon van de voormalige Amerikaanse president, gaat getuigen voor de commissie van het Huis van Afgevaardigden dat onderzoek doet naar de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Dat meldt The New York Times op basis van een anonieme bron.
Lees verder

Kim Jong-un bedankt afscheidnemende Zuid-Koreaanse president in brief
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft brieven uitgewisseld met de vertrekkende Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in, melden staatsmedia. In die brieven bedankt Kim Moon voor diens pogingen de relatie tussen de twee landen te verbeteren.
Lees verder

Florida heft speciale status Disney op na kritiek op 'Don't say gay'-wet
Het parlement van de Amerikaanse staat Florida heeft donderdag een wetsvoorstel goedgekeurd om de speciale status die Disney World in de staat geniet, op te heffen. Het attractiepark had een aantal progressieve thema's verdedigd die niet populair zijn bij de verkozen Republikeinen.
Lees verder

Parket onderzoekt klacht tegen Jean-Claude Van Damme wegens aanranding
Het parket van Brussel onderzoekt een klacht tegen Hollywoodster Jean-Claude Van Damme. De 61-jarige acteur zou in een exclusieve champagnebar in Brussel een vrouw hebben aangerand. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
Lees verder

Cabinepersoneel Ryanair in Zaventem en Charleroi begint aan driedaagse staking
De in België gevestigde stewardessen en stewards van luchtvaartmaatschappij Ryanair beginnen deze ochtend aan een staking van drie dagen om "respect, correcte verloning en een personeelsdienst die naam waardig" te eisen. Alleen vrijdag al zijn bijna 100 vluchten geschrapt van en naar de luchthavens van Zaventem en Charleroi. Ryanair zelf spreekt van "een nutteloze staking die de reisplannen van duizenden passagiers zal verstoren".
Lees verder

Unilever stopt reclame voor -16-jarigen: op welke merken heeft beslissing impact en wat betekent het concreet?
Merken als Magnum, Ben & Jerry's en Lipton zullen niet langer reclame maken die gericht is op jongeren onder de 16 jaar. Dat heeft de fabrikant van de merken, multinational Unilever, zelf bekendgemaakt. "Een belangrijk signaal", klinkt het.
Lees verder