Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Pulisic maakt er 0-4 van!

HLN
LIVE. Pulisic maakt er 0-4 van!
• Premier League • Aftrap: 16u • Turf Moor • Staat Lukaku aan aftrap?
Lees verder

Chelsea rekent in tien knotsgekke minuten af met Burnley
De verkoop van de club zat ongetwijfeld nog in de kopjes van de Blues. Tijdens de minuut stilte voor Oekraïne scandeerden Chelsea-supporters 'Abramovich' door het hele stadion. De fans zijn hun voormalige clubeigenaar duidelijk dankbaar voor de sportieve successen van de afgelopen jaren. Toch een ongepast moment om iemand te bedanken. De wedstrijd begon dus met een valse noot.
Lees verder

LIVE. Genk in enkele minuten van 2-0 achter naar 2-2 op Cercle Brugge!
• Aftrap: 16u15
Lees verder

LIVE. Vier minuten extra in Cercle-Genk (2-2). Komt er nog een winnaar uit de bus?
• Aftrap: 16u15
Lees verder

Meer dan 350 burgerdoden sinds inval van Rusland en bijna 1,37 miljoen Oekraïners op de vlucht
Sinds het begin van de Russische inval in Oekraïne zijn er al minstens 351 burgerdoden gevallen, al zal het werkelijk aantal waarschijnlijk "aanzienlijk hoger" liggen. Dat zeggen de Verenigde Naties. Ook zijn er volgens Hoog Commissariaat voor Vluchtelingen van de Verenigde Naties (UNHCR) bijna 1,37 miljoen mensen Oekraïne ontvlucht. In ons land is aan 177 Oekraïners opvang aangeboden. Er zijn er 153 geregistreerd. 56 mensen hebben opvang nodig. Dat meldt VTM NIEUWS vandaag.
Lees verder

Oeps, diesel tijdlang aan 1,077 euro per liter: duur foutje bij DATS24 in Kampenhout
De brandstofprijzen zouden zaterdag records breken, maar in Kampenhout was daar even weinig van te merken. Bij het lokale DATS24-station waren de prijzen voor zowel benzine als diesel plots gehalveerd. De file gretige klanten liet niet lang op zich wachten.
Lees verder

COLUMN. Sylvia Van Driessche over de beautygeheimen van haar oma: "Dit advies ging mij een brug te ver"
Sylvia Van Driessche is journalist, vrouw en mama. Maar ook kleindochter van een oma die vroeger haar beautygeheimen maar al te graag deelde. Over droge nagels en crèmes van paardenhoeven, bijvoorbeeld. Nu leeft Sylvia zelf van de zoektocht naar tips. Een erfelijk kantje. Dat er mensen in haar omgeving zijn die er net een hekel aan hebben, begrijpt ze dan ook niet. "Ik bijt mijn tong af als ik die vriendin zie sukkelen met iets waar ik toevallig een goede tip over heb."
Lees verder

Wielertoerist (73) verdrinkt in Albertkanaal
Een 73-jarige wielertoerist is zaterdagmiddag overleden tijdens een fietstochtje op het jaagpad langsheen het Albertkanaal in Geel. De man werd vermoedelijk onwel, waarop hij in het water viel en verdronk.
Lees verder

Twee bokskampioenen, een bronzen karateka en zelfs de coach van FC Sheriff: 7 (ex-)topsporters die net als de broers Klitschko vechten voor Oekraïne
Of het een goed idee is, is nog maar de vraag. Meer dan moedig is het wel. In navolging van de broers Klitschko sluit menig (ex-)topsporter zich bij het Oekraïense leger aan. Naast een voetbaltrainer nog zes anderen die hun vaderlandsliefde hoogtij laten vieren, terwijl de voetballers uit de Premier League liever hun stem laten spreken. Inmiddels zijn ook al twee voetballers en een biatleet om het leven gekomen.
Lees verder

Benoot past voor Tirreno na massale valpartij waarbij Alaphilippe hard over de kop ging
Tiesj Benoot (27) komt komende maandag niet aan de start van Tirreno-Adriatico. Onze landgenoot van Jumbo-Visma kwam vandaag tijdens de Strade Bianche ten val en heeft last van een diepe vleeswonde in de knie. Benoot kwam er wel van af zonder breuken.
Lees verder

Bilan na massale valpartij: Alaphilippe na koprol opnieuw op de fiets, geen breuken bij Benoot en Campenaerts
Op de grindstrook van Lucignano d'Asso - nog voor halfweg koers - zorgde een windstoot voor een aardverschuiving in het peloton. Julian Alaphilippe werd omver gemaaid door een renner van Alpecin-Fenix en ging stevig over de kop, terwijl Tiesj Benoot en Victor Campenaerts tot een opgave gedwongen werden. Alaphilippe kroop na een spectaculaire koprol opnieuw op de fiets, maar moest later de rol lossen voorin. Bekijk hieronder de beelden.
Lees verder

De Pelotonprono: Jasper Philipsen tipte Pogacar én Valverde en wipt zo naar de leiding na Strade Bianche
Zeven koersen, tien profs, één winnaar van De Pelotonprono. Dit voorjaar gaat onze redactie op zoek naar de beste pronostikeur op twee wielen. Wie zetten de profs zelf in hun top drie voor de Omloop, Strade Bianche, Milaan-Sanremo, E3 Binck Bank Classic, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Amstel en Luik-Bastenaken-Luik?
Lees verder

CELEB 24/7. Dua Lipa heeft iets te vieren en van wie is deze jeugdfoto?
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Ex-ploeggenote Emma Meesseman na drugsvondst opgepakt in Rusland
Amerikaanse basketbalspeelster Brittney Griner, ex-ploeggenote van Emma Meesseman, is aangehouden op de luchthaven Sherementyevo in de Russische stad Moskou. De Russische federale douanedienst zegt dat ze opgepakt is nadat er in haar bagage vape-patronen met hasjolie waren gevonden.
Lees verder

Amerikaanse basketbalspeelster opgepakt in Rusland
Amerikaanse basketbalspeelster Brittney Griner is aangehouden op de luchthaven Sherementyevo in de Russische stad Moskou. De Russische federale douanedienst zegt dat ze opgepakt is nadat er in haar bagage vape-patronen met hasjolie waren gevonden.
Lees verder

Poetin licht inval in Oekraïne toe aan tafel vol stewardessen en grappen zijn niet bij te houden
De Russische president Vladimir Poetin heeft bij een bezoek aan een opleidingscentrum van de Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot even buiten Moskou het conflict in Oekraïne toegelicht. De beelden die daarvan verspreid werden, zijn het mikpunt van spot op sociale media.
Lees verder

Gevangenisleiding tikt Harvey Weinstein op de vingers omwille van chocolaatjes
Harvey Weinstein (69) heeft een berisping gekregen van de leiding van de gevangenis waar hij verblijft: The Twin Towers Correctional Facility in Los Angeles. De voormalige filmproducent had via z'n advocaat z'n favoriete snoep in z'n cel binnengesmokkeld en da's verboden. Volgens Variety werd hij in november betrapt terwijl hij de chocoladesnoepjes Milk Duds aan het verorberen was.
Lees verder

Waarom we de Oekraïense president voortaan niet meer Zelenski maar Zelensky zullen noemen
Hoe heet de president van Oekraïne nu eigenlijk? Volodimir Zelenski met gestipte i — of Volodymyr Zelensky met ypsilon? Een ingewikkelde kwestie die ervoor zorgt dat je beide versies tegenkomt, ook op onze site en in onze krant. Hetzelfde geldt voor plaatsnamen, waar de variatie soms nog groter is. Charkiv, Charkov, Kharkiv of Kharkov? Dat slaat allemaal op dezelfde stad. Het verdient een woordje uitleg hoe we daar wat meer eenvormigheid in willen brengen.
Lees verder

Oekraïense websites "non-stop" aangevallen door Russische hackers
Sinds de start van de Russische invasie eind februari worden Oekraïense websites "non-stop" aangevallen door hackers uit Rusland. Dat laat de internetwaakhond van de Oekraïense overheid weten.
Lees verder

LIVE (18u30). Mehssatou vervangt de geblesseerde D'Haene, eerste basisplaats voor Cameron Puertas
• Aftrap: 18u30 • Guldensporenstadion • Union moet winnen als het Club niet dichter wil zien sluipen • Kortrijk zit vastgebeiteld in de middenmoot
Lees verder