Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 2 maart 2022

Herenthout: DAARK wint Nief Talent

Herenthout
DAARK wint Nief Talent
Vorig weekend behaalde de groep DAARK de overwinning van de preselectie van 'Nief Talent'. DAARK vertegenwoordigt Herenthout tijdens de grote finale op 2 april in het jeugdhuis Kapao te Olen. Daar strijden zij voor de titel van 'Nief Talent Neteland 2022'.
Lees verder

Week van de Vrijwilliger 27 februari – 6 maart
De week van zondag 27 februari tot en met zondag 6 maart staat volledig in het teken van de vrijwilliger. Ook Gemeente Herenthout wil graag haar vrijwilligers in de bloemetjes zetten. Wij zijn enorm dankbaar voor alle extra hulp die we krijgen. Houd zeker onze communicatiekanalen in de gaten de komende week om hier meer over te weten te komen.
Lees verder

Gemeenteraad en OCMW-raad 7 maart
De gemeenteraad en de OCMW-raad van maandag 7 maart gaan door in de gemeentelijke feestzaal. Wil je de gemeente- en OCMW-raad graag bijwonen? Geïnteresseerden kunnen zich ten laatste op 4 maart inschrijven.
Lees verder

Opendeurdag Herenthoutse scholen en Huis van het Kind zondag 20 maart
Op zondag 20 maart zetten de drie scholen en de buitenschoolse kinderopvang van Huis van het Kind gelijktijdig hun deuren open tijdens een algemene opendeurdag. Zo kan je de sfeer van de drie Herenthoutse scholen al eens gaan opsnuiven en kennismaken met elk schoolteam.
Lees verder