Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 28 maart 2022

Gemeente Mol: Verenigingen die uit de boot vielen krijgen nu ook herstartsubsidie

Verenigingen die uit de boot vielen krijgen nu ook herstartsubsidie

Het gemeentebestuur voorziet ook coronasteun voor verenigingen die bij vorige subsidierondes uit de boot vielen. Het gaat hier over verenigingen die niet aangesloten zijn bij een adviesraad of door andere redenen niet in aanmerking kwamen voor eerdere initiatieven. Ook zij kunnen bij de herstart een duwtje in de rug gebruiken. Het gaat over een bedrag van maximum 100 euro per vereniging. Verenigingen doen een aanvraag via www.gemeentemol.be/steunvereniging.

Lees verder

Nieuw in België en tussen 12 en 22 jaar? Grijp laatste kansen deelname Chillweek

Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor de Chillweek tijdens de paasvakantie. Ben je tussen 12 en 21 jaar en nieuw in België? Grijp dan je kans. Van 11 tot 15 april organiseren we in jeugdhuis Tydeeh vijf dagen vol spel en plezier. Je maakt kennis met de sportclubs en jeugdverenigingen in onze gemeente, gaat op zoek naar leuke hobby's of sporten, vrijwilligers- of vakantiewerk. Tussendoor geniet je van workshops en spellen. Inschrijven kan tot 3 april via www.gemeentemol.be/chillweek of bel Bie van jeugdhuis Tydeeh op het nummer 014 32 12 83.

Lees verder

Geboren in 1962? Feestcomité verdeelt flyer om 60-jarigen te bereiken

Het feestcomité verdeelt de komende dagen een leuke flyer voor iedereen die geboren werd in 1962. Door de flyers te verspreiden bij bakkers, beenhouwers en andere lokale handelaars in alle gehuchten probeert het comité zo veel mogelijk 60-jarigen te bereiken. De jarigen moeten immers zelf hun naam doorgeven om uitgenodigd te worden. Geen naam, geen uitnodiging. En dat zou superjammer zijn, want dit feestje wil je écht niet missen!

Lees verder

Kermis Grote jaarmarkt officieel geopend op zaterdag 26 maart

De kinderen van de kinderraad en hun broers en zussen mochten op zaterdag 26 maart de kermis officieel openen. Zij mochten die dag verschillende kermisattracties gratis uittesten. Ze genoten allemaal met volle teugen van dit kermisvertier. Op het einde werd deze vrolijke bende getrakteerd op heerlijk geurende smoutebollen. De Grote Jaarmarkt blijft nog tot en met dinsdag 29 maart op haar vaste stek staan op het Rondplein en in de omliggende straten.

Lees verder