Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 1 maart 2022

Gemeente Mol: Schrijf je vóór 7 maart in voor ‘Atelier in Beeld’ en toon je werkplek aan Mol

Schrijf je vóór 7 maart in voor 'Atelier in Beeld' en toon je werkplek aan Mol

Op 13, 14 en 15 mei kan je gratis deelnemen aan het Vlaamse initiatief 'Atelier in Beeld'. Dit evenement is een aantrekkelijk alternatief voor onze tweejaarlijkse Open Kunstenatelierroute, dat dit jaar niet zal doorgaan. Via 'Atelier in Beeld' krijg je alsnog de kans om je kunstwerken ook dit voorjaar aan een breed publiek te tonen. Heb je een atelier en wil je je deuren openzetten voor het publiek? Schrijf je dan snel in via deze link!

Lees verder

Twee varkens gevangen en veilig naar opvangcentrum gebracht

In de nacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart zijn twee varkens gevangen en overgebracht naar een opvangcentrum. Ze werden die maandagvoormiddag opnieuw opgemerkt door de inwoners van de Zelm in Achterbos. De nauwe samenwerking tussen de buurt, een medewerker van het gemeentebestuur en de politie zorgde ervoor dat de varkens om 1 uur 's nachts veilig in een trailer naar hun permanente verblijfplaats opvangcentrum Forrest & Friends in Diest werden gebracht.

Lees verder

Dringend gezocht: leermeester niet-confessionele zedenleer (NCZ)

De scholengemeenschap TROTS zoekt dringend een leermeester niet-confessionele zedenleer (NCZ). Het gaat om een vervangingsopdracht voor de gemeentelijke basisscholen van Gompel (Alles Kids) en Rauw (De Zandloper). Interesse? Stuur zo snel mogelijk een e-mail met jouw cv naar directie.gbsalleskids@gemeentemol.be. De vervangingsopdracht start na de krokusvakantie en loopt voorlopig tot aan de paasvakantie. 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt chauffeur voor buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse chauffeur (7 uur/week) in contractueel dienstverband niveau D1-D3 voor bepaalde duur (tot 30 juni 2022). Interesse? Solliciteer dan ten laatste op zondag 13 maart 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder