Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 3 maart 2022

Gemeente Mol: Materiaal nodig voor je evenement? Aanvraag via Evenementenkluis aangepast

Materiaal nodig voor je evenement? Aanvraag via Evenementenkluis aangepast

Als je materiaal nodig hebt voor je evenement, vraag je dat vanaf nu aan via een nieuwe module in de Evenementenkluis. Het bestaande formulier in de Evenementenkluis verdwijnt binnenkort. De nieuwe manier van aanvragen is volledig geautomatiseerd, sterk visueel, geeft veel duidelijker weer welke materialen beschikbaar zijn en zorgt voor een betere opvolging.

Lees verder

Inschrijven 'Avonturensportkamp tieners' van 22 tot 25 augustus al vanaf 7 maart

Tieners die van 22 tot en met 25 augustus willen deelnemen aan het 'Avonturensportkamp' van Grabbelpas, kunnen al vanaf maandag 7 maart (19 uur) inschrijven voor de loting (= loting paasvakantie). De inschrijvingen voor de loting van de overige grabbelpasactiviteiten zomervakantie starten pas op 4 april (19 uur). Met dit vervroegd inschrijven wil de dienst jeugd en sport naar de interesse peilen voor deze activiteit met overnachting. Het Avonturensportkamp wordt georganiseerd in samenwerking met de andere acht gemeentes van de Sportregio Zuiderkempen en Sport Vlaanderen.

Lees verder

Medisch verslag 3 maart: Status quo voor ziekenhuis- en besmettingscijfers

De ziekenhuis- en besmettingscijfers stabiliseerden de afgelopen week. Zo ligt er deze week één coronapatiënt op intensieve zorgen en tellen de overige afdelingen een twintigtal opnames van patiënten met corona. Jammer genoeg leiden de gunstige cijfers ook tot laksheid bij steeds meer ziekenhuisbezoekers. Het ziekenhuis benadrukt dat de huidige bezoekersregels uitsluitend kunnen worden gehandhaafd als elke bezoeker zich strikt houdt aan de voorzorgsmaatregelen, waaronder het dragen van een mondmasker. Het vaccinatiecentrum verkeert momenteel in een terugschakelmodus. Dit betekent op dit moment: inwoners die géén enkele vaccinatie hebben gehad én zich alsnog willen laten vaccineren, kunnen zich alleen nog de komende dagen aanmelden. Omdat je twee prikken krijgt met voldoende tussentijd, zijn er anders geen mogelijkheden meer voor de tweede prik.

Lees verder

Geboren in 1962? Geef je naam door en mis dit feestje niet!

Ben jij geboren in 1962? Mis dan zeker het feest van de 60-jarigen niet! Op zaterdag 15 oktober zijn al onze inwoners die 60 jaar worden welkom op een superleuke avond. Ook jarigen die in Mol geboren zijn, maar hier niet meer wonen, ontvangen we graag. Maar… door de nieuwe wetgeving mogen we je enkel uitnodigen als jij dat wenst. Dus: geef zeker je naam door via www.gemeentemol.be/60-jarigen. Wij houden je daarna op de hoogte. Je beslist later pas of je je definitief inschrijft en naar het feest komt.

Lees verder