Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 30 maart 2022

Gemeente Mol: Leuke activiteiten in binnenzwembad Vita Den Uyt tijdens paasvakantie

Leuke activiteiten in binnenzwembad Vita Den Uyt tijdens paasvakantie

Tijdens de paasvakantie kan je voor heel wat leuke activiteiten terecht in zwembad Vita Den Uyt, Rode-Kruislaan 18. Kom magisch zeemeerminzwemmen of laat de innerlijke danskoning in je los tijdens het discozwemmen. Voor sommige activiteiten is inschrijven verplicht. Dit doe je via https://vita-denuyt.be/activiteitenkalender/. Klaar voor twee weken zwemplezier?

Lees verder

Vergunning Diffutherm BV

De Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant (Nederland) laten weten dat zij een vergunning (fase 2 bouw) verleenden aan Diffutherm BV gelegen aan Smaragdweg 50 te Hapert.  De aanvraag, beschikking en bijbehorende stukken liggen vanaf 17 maart 2022 tot en met 28 april 2022 ter inzage bij de gemeente Bladel.  De beschikking kan gedurende deze periode ook bekeken worden op www.Brabant.nl. Belanghebbenden kunnen beroep tegen de beschikking instellen tot en met 28 april 2022. 

Lees verder

Openbaar onderzoek verkaveling Hannesblok en Rollekens van 1 tot en met 30 april

Van 1 tot en met 30 april loopt een openbaar onderzoek naar de realisatie van een verkaveling op de hoek van Hannesblok en Rollekens. De verkaveling situeert zich volledig op de voormalige twee voetbalterreinen van voetbalclub Steenweg Sport. De aanvraag omvat de aanleg van een nieuwe weg en de realisatie van in totaal 28 bouwkavels. Twintig kavels zijn bestemd voor open bebouwing, acht kavels worden volgens de plannen ingevuld met halfopen bebouwing. Je kan het dossier – inclusief de plannen – vanaf de startdatum van het openbaar onderzoek online raadplegen via www.omgevingsloket.be, zoek op dossiernummer OMV_2021195784.

Lees verder

Start inschrijven loting Grabbelpas zomervakantie op maandag 4 april
Lees verder