Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 9 maart 2022

Gemeente Mol: Gezocht: verenigingen die extra promo en financiële steun kunnen gebruiken!

Gezocht: verenigingen die extra promo en financiële steun kunnen gebruiken!

Organiseert jouw vereniging een gratis activiteit voor het breed publiek op 24, 25 of 26 juni of tussen 1 en 11 juli? Of broed je als individuele organisator op een superleuk idee voor die periode? Geef het dan zeker door aan het 11 julicomité! Als je aan de juiste voorwaarden voldoet, neemt het comité jouw activiteit op in de brede promo en communicatie rond 'Vlaanderen Feest!' op 11 juli. Bovendien maak je kans op financiële steun voor jouw project. Vul dus zeker vóór 11 april het digitaal formulier in! Het 11 julicomité neemt nadien contact met je op en houdt je op de hoogte.

Lees verder

Help mee aan het beste 11 juliprogramma ooit!

Het 11 julicomité zoekt inwoners met een hart voor cultuur die van de volgende 11 juliviering de beste ooit willen maken! Concreet zoeken ze kunstenaars om te exposeren op hun tentoonstelling van 1 tot en met 11 juli in Expo 't Getouw, en vrijwilligers om de viering zelf op 11 juli - met academische zitting en aansluitende receptie - vorm te geven. De bedoeling is om het 11 juliprogramma zo breed mogelijk open te trekken, dus (bijna) alles kan! Wil jij of jouw vereniging hieraan meewerken? Laat het ons weten vóór 11 april via het digitaal formulier. Samen gaan we voor de beste editie ooit!

Lees verder

Bestel voor 14 maart soep en steun Molse Teams 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Bestel uiterlijk op zondag 13 maart 'Soep tegen Kanker' en steun het wetenschappelijk kankeronderzoek. De soepverkoop wordt georganiseerd door de vier teams Mol die tijdens het hemelvaartweekend deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Per liter soep betaal je 5 euro. Download hier het bestelformulier en stuur het via e-mail naar tegenkanker@gemeentemol.be. Je bestelling is pas definitief na betaling. Op 19 en 20 maart haal je je bestelling zelf af bij Keurslager van Hoof in Ginderbuiten.

Lees verder

Stop je mee met roken? Inschrijven kan nog tot en met zondag 13 maart

Op dinsdagavond 15 maart kan je als roker uit Mol, Balen, Dessel of Retie je eerste stappen richting een rookvrij leven zetten. Die dag starten we een nieuw rookstoptraject onder begeleiding van onze rookstopcoach Els. Zoals elk jaar bedraagt de kostprijs voor het volledige traject 48 euro. Personen met een verhoogde tegemoetkoming betalen 24 euro. Doe mee en schrijf je nog snel in via www.gemeentemol.be/stoppenmetroken!

Lees verder