Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 25 maart 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt pedagogische coach buitenschoolse kinderopvang

Gemeentebestuur zoekt pedagogische coach buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse (80%) pedagogische coach voor de buitenschoolse kinderopvang. Het gaat over een contract onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal  B1-B3. Solliciteer tot en met 10 april via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Groen, ontmoeting en veiligheid voor speelplein Wanmolenstraat! Wat denk jij?

Een plein met voldoende bomen en groen, een veilige afscheiding van de openbare weg en voldoende mogelijkheden voor ontmoeting. Dat is wat de buurtbewoners belangrijk vinden bij de heraanleg van het speelplein Wanmolenstraat in Ezaart. Deze input kwam van de bewoners die aanwezig waren op de infoavond van 22 maart. Kinderen en jongeren zijn welkom de participatienamiddag van 30 maart om 14 uur in bassischool Mozawiek. Maar ook jij kan je mening geven. Surf voor 18 april naar www.gemeentemol.be/wanmolenstraat en laat van je horen.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee vaste medewerkers voor de groendienst

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijds technisch assistenten groen. Het gaat over een contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3. Solliciteren kan tot en met 18 april via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Vraag van onze postbodes: hang je huisnummer naast je deur én op je brievenbus

De postbodes in onze gemeente vragen iedereen om hun huisnummer ook duidelijk te bevestigen op hun brievenbus. Ze stellen elke dag alles in het werk om post correct en snel te bedelen. Omdat sommige huisnummers ontbreken of niet meer duidelijk leesbaar zijn, kunnen ze hun werk soms moeilijk of niet correct uitvoeren.

Lees verder