Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 maart 2022

Gemeente Mol: Coronamaatregelen op Blauwe Wolk en Gele Zonnestraal vanaf vrijdag 4 maart

Coronamaatregelen op Blauwe Wolk en Gele Zonnestraal vanaf vrijdag 4 maart
Lees verder

Gemeentebestuur zoekt jobstudenten zomermaanden

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten voor verschillende vacatures in de zomervakantie. Ben je nog student, minimum 18 jaar en wil je graag tijdens de zomermaanden wat bijverdienen? Stel je kandidaat via het online registratieformulier vóór 22 maart. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Hannesblok op 10, 15 , 17, 22 en 24 maart afgesloten voor brandweeroefeningen

Op 10, 15, 17, 22 en 24 maart geldt in Hannesblok, gedeelte tussen Sint-Theresiastraat en Koekenberg, op bepaalde tijdstippen een volledig doorgangsverbod. Op deze dagen wordt de straat ingenomen voor brandweeroefeningen. De brandweer brengt de betrokken buurtbewoners vooraf tijdig op de hoogte.

Lees verder

Inloophuis voor mensen met geheugenproblemen opent deuren vanaf 4 maart

Sinds vrijdag 4 maart zijn inwoners met geheugenproblemen of hun mantelzorgers welkom in het inloophuis in de Pastorie, Gasthuisstraat 14. Zij kunnen er elke eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur terecht voor een babbel met en steun van een zorgprofessional en vrijwilligers. Bedoeling is dat mensen sneller hun weg vinden in het zorgaanbod. Daarnaast is er de kans om lotgenoten te ontmoeten.

Lees verder