Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 1 maart 2022

Gemeente Kaprijke: Allemaal Digi.taal doet je de digitale weg inslaan

Gemeente Kaprijke
Allemaal Digi.taal doet je de digitale weg inslaan
Onze samenleving wordt steeds digitaler en heeft een impact op ieder aspect van ons leven. Mensen die niet sterk zijn in het digitale, dreigen hierdoor kansen te missen of uitgesloten te worden. Hierdoor komt hun recht op zaken als onderwijs, werk, zorg of vrije tijd in gedrang.
Lees verder

Word jij de nieuwe Meetjesman/madam?
Meetjesman, de intergemeentelijke samenwerking tussen verschillende Meetjeslandse jeugddiensten, is op zoek naar een nieuwe regionale jeugdconsulent.
Lees verder

Verkeersveilige Dag Oost-Vlaanderen
Op vrijdag 25 februari 2022 is er opnieuw de Verkeersveilige Dag Oost-Vlaanderen. Op vraag van de gouverneur en de procureur-generaal werden en worden vandaag snelheidscontroles uitgevoerd. Dat is ook in onze politiezone het geval
Lees verder

Een BOOST voor bos
Droom je van een eigen bos? Dan is BOOST misschien iets voor jou. BOOST is het bebossingsfonds van de Oost-Vlaamse Bosgroepen dat samen met de Provincie voor meer bos wil zorgen. Ze doen dit door particulieren met bosplannen een financiƫle duw in de rug te geven.
Lees verder

Spoor dikkedarmkanker tijdig op!
Vroegtijdige opsporing is de beste bescherming tegen dikkedarmkanker. Ben je tussen 50 en 74 jaar oud? Doe dan elke twee jaar de stoelgangtest. Aan de hand van je staal kan het labo vroegtijdig opsporen, en kan een zwaardere behandeling worden vermeden.
Lees verder