Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 maart 2022

Gemeente Boom: Gezocht: vrijwilligers voor de 1000 km van Kom op tegen kanker

Gezocht: vrijwilligers voor de 1000 km van Kom op tegen kanker
Op donderdag 26 mei 2022, tijdens het hemelvaartweekend, strijken enkele duizenden fietsers en supporters neer in het Provinciaal domein De Schorre te Boom. Onze gemeente is namelijk uitgekozen als één van de middagsteden van de 11de editie van de 1000 Km voor Kom op tegen Kanker.
Lees verder

Eerste urban trail in Boom op 18 juni
Op 18 juni zetten we de deuren van heel wat gebouwen in onze gemeente open voor sportievelingen. Tijdens de eerste urban trail in Boom kan je al wandelend of lopend onze gemeente doorkruisen.
Lees verder

Sportkampen zomervakantie 2022
Wil je de zomer graag op een sportieve manier beleven? Schrijf dan in voor een sportkamp in onze gemeente of de sportregio Rivierenland. De inschrijvingen zijn gestart.
Lees verder

CLUBNIEUWS - Korfbalclub Boomse
Korfbalclub Boomse… in het voorjaar… "ON TOUR" … naar de wijken in onze gemeente… gratis korfbalinitiaties
Lees verder

Rupeltunnel vijf opeenvolgende nachten afgesloten
Van woensdagavond 9 maart (20u) tot en met maandagochtend 14 maart (5u) zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhouds- en injectiewerken uitvoeren in de Rupeltunnel op de A12 in Boom.
Lees verder

CLUBNIEUWS - WSV Schorrestappers
Op 10 april organiseert wandelclub WSV Schorrestappers de 8ste Kleiputtentocht. Dit is een wandeling langs de boorden van de Rupel en de ongerepte natuur van Boom, Rumst, Terhagen en omgeving.
Lees verder