Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 3 maart 2022

Gemeente Balen: Ontruimingspijl verkeerslichten Markt wordt teruggeplaatst

Ontruimingspijl verkeerslichten Markt wordt teruggeplaatst
Agentschap Wegen en Verkeer gaat de ontruimingspijl aan de verkeerslichten op het kruispunt Markt-Vaartstraat-Steegstraat in de loop van deze maand terugplaatsen. Het Balense gemeentebestuur had hierop aangedrongen, nadat de pijl om onduidelijke redenen en zonder overleg niet was teruggeplaatst.
Lees verder

Verkeershinder in Vaartstraat op 7 en 8 maart
Op maandag 7 maart worden er werken uitgevoerd in de Vaartstraat 164 (ongeveer t.h.v. Willems Tuinmachines). Op maandag 7 en dinsdag 8 maart zijn er werken in de Vaartstraat 83 (ongeveer t.h.v. apotheek Van Hoecke). Beurtelings verkeer, hou rekening met enige hinder.
Lees verder

Mogelijke verkeershinder in Puttestraat & Metaalstraat (8-11 maart)
Van dinsdag 8 t.e.m. vrijdag 11 maart worden de zieke bomen in de Puttestraat en Metaalstraat vervangen door nieuwe. De werfzone blijft beperkt tot één weghelft, waardoor beurtelings verkeer mogelijk blijft. Gelieve de werfzone stapvoets te passeren en aanwijzingen van de seingever op te volgen.
Lees verder

Aantal besmettingen in Balen kende deze week knikje omhoog
Het aantal besmettingen kende eind vorige week plots een (lichte) stijging. Sinds zondag daalt het weer zachtjes. De sterkste stijging was te vinden bij de twintigers, in mindere mate ook bij de vijftigers en zeventigers. De besmettingshaard bij de jonge kinderen en tieners lijkt voorbij.
Lees verder

Gsm of tablet achter het stuur: boete verhoogd naar 174 euro
Lees verder