Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Onderwijs: Bezoek interactieve expo van Leo Timmers

Onderwijs: Bezoek interactieve expo van Leo Timmers
Auteur en illustrator Leo Timmers heeft naar aanleiding van zijn mooiste prentenboeken een expo samengesteld met originele prenten en interactieve attributen. Kom samen met je leerlingen de wereld van Leo te ontdekken tussen 1 en 29 mei. Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis.
Lees verder

Onderwijs: Nieuwe educatieve spellen in de uitleen
Onze uitleendienst is pas aangevuld met nieuwe educatieve spellen zoals Boost, Kikkerbecool, Oké, Opgekikkerd, Waardevol, Een steekje los, Schwung, Het groene voeten spel,... Bekijk het overzicht bij downloads.
Lees verder

Oproep voor tolken en peters/meters voor Oekraïense vluchtelingen
De gemeentelijke crisiscel is bezig met de voorbereiding voor de opvang van oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne. Op dit moment is er nog geen concrete toewijzing vanuit Brussel, maar we willen wel klaarstaan. Zo zijn we ook nog op zoek naar tolken en inwoners die als meter of peter willen fungeren.
Lees verder

Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!
Is je kind geboren in 2020, vóór 2020 maar nog nooit ingeschreven in een Balense school, of wil je een andere Balense school kiezen? Meld het dan eerst aan via www.balen.be/aanmeldenscholen, vanaf woensdag 9 maart (9u) t.e.m. vrijdag 1 april (12u). Hulp nodig? Ga naar het Antennepunt Huis v/h kind.
Lees verder

Hulp nodig bij inschrijving in een Balense school? Kom naar het Antennepunt Huis v/h kind
Lees verder